info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Haarwerken Noord-Holland

Heeft u onzekerheden over uw eigen haar en zou u graag een aanvullend of nieuw haarwerk willen? Voor pruiken in Noord-Holland kunt u terecht bij onze vestigingen Hairmasters Rosanna in Den Haag en Hairmasters Woerden

Hier staan onze haarspecialisten voor u klaar om u te helpen met problemen op het gebied van inhammen, haaruitval en plaatselijke kaalheid. U kunt altijd contact met ons opnemen om alvast meer te weten te komen over onze haarwerken. 

Dé salons voor een haarstuk in Noord-Holland

Wij vinden het belangrijk dat wij in ieder zijn wens kunnen voorzien. Daarom bent u voor een pruik, haarstuk of toupet bij onze vestigingen in Den Haag en Woerden op het goede adres. Onze haarspecialisten overleggen samen met u alle mogelijkheden, waarbij wij gericht kijken naar uw wens. Samen komen we tot de meest natuurlijke oplossing. 

Zo bieden we onze haarstukken aan van 100% echt menselijk haar. Of u nu voor een pruik, toupet of haarstuk kiest, bij Hairmasters krijgt u een passend haarwerk dat fijn zit en prachtig staat. Dit geldt natuurlijk ook voor onze synthetische haarwerken en confectie pruiken. Deze pruiken lijken tegenwoordig zo echt, dat ze niet meer van het echt te onderscheiden zijn.

Pruiken Almelo

Gespecialiseerd in haarwerk op maat

Bij Hairmasters zijn wij gespecialiseerd in haarwerken en pruiken op maat. Denk hierbij niet alleen aan de precieze lengte, ook unieke kleurencombinaties kunnen hierbij voorkomen. Met een haarwerk die volledig aansluit bij uw eigen voorkeur krijgt u gelijk uw zelfvertrouwen terug. Bij hairmasters hoeft uw haarwerk of pruik zeker niet standaard te zijn! 

Onze haarspecialisten leggen u graag uit hoe u uw haarwerk zelf kan wassen, drogen en in model kan brengen. Let hierbij wel op dat het drogen of in model brengen is niet bij elk haarstuk mogelijk is. Onze haarspecialisten bespreken dit van tevoren altijd met u voordat u kiest voor een bepaald type haarwerk. 

Wat kunt u van ons verwachten? 

  • Persoonlijke begeleiding van A tot Z;
  • De specialist in pruiken en haarwerk Almelo
  • Méér dan 55 jaar ervaring;
  • Vakmanschap;
  • Professioneel en deskundig advies;
  • Ruime keuze uit pruiken, haarstukken en toupets en meer;
  • Advies op maat.

Hairmasters Finkers Almelo

Pruik in Noord-Holland? Snel terecht voor een vrijblijvend consult

Voor een pruik, haarstuk of toupet in Noord-Holland bent u binnen een uur bij onze vestigingen in Den Haag en Woerden. Hier kunt u terecht voor een vrijblijvend consult, waarna wij u voorzien van een passend haarstuk. 

Hairmasters Den Haag is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Daarnaast is de vestiging op even weeknummers ook geopend op maandag van 10.00 tot 15.00 uur en op oneven weeknummers op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur. 

Hairmasters Woerden is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. U vindt Hairmasters Woerden binnen het St. Antonius Ziekenhuis. Zien wij u binnenkort bij één van onze vestigingen? Neem contact op met één van onze haarspecialisten door ons online contactformulier in te vullen, te bellen naar 0348 – 42 05 65 of stuur een mail naar info@hairmasters.nl. We plannen graag samen met u een vrijblijvend intakegesprek, zo kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en uw wensen. Want wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Neem contact op!

Haarwerken Noord-Holland

Onderstaand een aantal plaatsen in Noord-Holland waar wij al 55 jaar succesvol mensen blij maken met een passend haarwerk.

Wij werken o.a. samen met: