info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Wie zijn wij

WIJ ZIJN…

Hairmasters. Een hecht team van haarwerkspecialisten dat u betrokken en deskundig helpt. Wij besteden veel aandacht aan een persoonlijke benadering van onze klanten. Alleen dan kunnen wij u het beste adviseren welk haarwerk u staat en waar u zich prettig bij voelt.

Een trots familiebedrijf met een persoonlijke touch

Ons familiebedrijf begon in 1968 onder de naam Finkers in Almelo, waar ook onze hoofdvestiging is. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid met vijf vestigingen in het hele land.
In 2004 veranderden wij de naam in Hairmasters. Een haarwerkspeciaalzaak die zijn sporen in de loop der jaren ruimschoots heeft verdiend, maar waar wij ons nog elke dag bewust van zijn dat bescheidenheid past. Wij tonen onze betrokkenheid door naast én achter onze klanten te staan.

Wij zijn trots op onze professionele medewerkers, die dag in dag uit hun best doen onze clientèle zo goed mogelijk te helpen. Wij zijn trots op onze trouwe klanten, die wij zelfvertrouwen kunnen geven met mooi haar. Wij zijn trots op ons product: haarwerken met een persoonlijke touch.

Professioneel

Onze medewerkers zijn gediplomeerde kappers. Daarnaast hebben zij aanvullende scholing gevolgd voor haarwerkspecialist. Evenals een opleiding voor het omgaan met kankerpatiënten.
Regelmatig volgen onze vakmensen bijscholingen in binnen- en buitenland. Wij zijn daardoor op de hoogte van alle trends en vernieuwingen op ons vakgebied.

www.semh.infoHairmasters is aangesloten bij SEMH een onafhankelijk en zelfstandig instituut dat kwaliteitserkenningen afgeeft aan aanbieders van medische zorg, zoals leveranciers van hulpmiddelen.
Om erkend te worden als haarwerker moet je jaarlijks een schriftelijke toets doen en eens in de vier jaar een toets op locatie. Als je voldoet aan de eisen dan mag je jezelf erkend haarwerkspecialist noemen. Je salon wordt opgenomen in de lijst met erkende haarwerkers. Zo kunnen zowel zorgverzekeraars als consumenten controleren of je de erkenning van de SEMH hebt gekregen. Deze erkenningsregeling is geaccordeerd door alle grote zorgverzekeraars.

Onze specialisten doen er alles aan u zo goed mogelijk van dienst te zijn en te zorgen dat u zich helemaal prettig voelt met uw haarwerk. Ondanks onze zorgvuldige werkwijze kan het zijn dat u toch niet helemaal tevreden bent. Als dat zo is, laat het ons dan meteen weten. U kunt hiervoor terecht bij de leidinggevende van de vestiging van Hairmasters waar u geholpen bent of bel voor uw klacht met nummer:
0546 – 65 69 28 of mail naar info@hairmasters.nl.

Bent u niet tevreden met het voorstel van Hairmasters? U kunt dan terecht bij de Haarwerk Specialist Branche Organisatie (HSBN), waarbij wij zijn aangesloten.

Wij werken o.a. samen met: