info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Pruiken Hilversum

Bent u onzeker over uw haar, omdat u bijvoorbeeld last heeft van plaatselijke kaalheid, inhammen of haaruitval? Dan ervaart u hierdoor ongetwijfeld dat uw zelfvertrouwen afneemt en dat heeft invloed op uw dagelijks leven. 

Bij Hairmasters helpen we graag iedereen met een haarprobleem, daarom beschikken wij over meerdere vestigingen in Nederland. Voor een pruik in Hilversum en de nabije omgeving bent u binnen drie kwartier in Woerden, de dichtstbijzijnde locatie vanuit Hilversum. Onze haarspecialisten in deze vestiging ontvangen u graag zodat ze samen met u een passende oplossing kunnen vinden.

Er is een Hairmasters oplossing voor iedereen

Een pruik kopen kan best spannend zijn. U wilt graag een oplossing die vrijwel niet van echt te onderscheiden is, comfortabel zit en uw probleem op een zo natuurlijk mogelijke manier verhult. Afhankelijk van uw specifieke haarprobleem denkt een Hairmasters specialist graag met u mee over de mogelijke oplossingen. 

Of het nu een haarstuk van echt haar wordt, een toupetje of een synthetisch haarwerk, u wilt een oplossing die comfortabel is en vrijwel niet van het echt te onderscheiden is. Bij Hairmasters nemen we graag de tijd voor u, uw haarprobleem én vooral uw wensen. Wij zijn van mening dat er een Hairmasters oplossing is voor iedereen. Daarom helpen we u ook graag verder met een kwalitatieve pruik in Hilversum en omgeving.

Dé salon voor pruiken in Hilversum en omgeving

Maak kennis met onze haarspecialisten en ontdek de vele mogelijkheden op het gebied van haarwerken in Hilversum en omgeving Woerden. U bent van harte welkom om langs te komen in de dichtstbijzijnde Hairmasters salon, onze haarspecialisten ontvangen u graag. Tijdens een vrijblijvend consult verdiepen we ons samen in uw haarproblemen en onze oplossingen om een zo goed mogelijke match te kunnen vinden.

Voor een pruik in Hilversum bent u binnen drie kwartier in Woerden. Hier kunt u van dinsdag tot en met vrijdag terecht van 9.00 tot 17.00 uur. Op maandag en zaterdag is deze vestiging gesloten. Bel naar 0348 – 42 05 65 of stuur een mail naar woerden@hairmasters.nl voor het maken van een afspraak met een van onze gecertificeerde haarwerkspecialisten.

Neem contact op!

Adres

Polanerbaan 2 / 8
3447 GN Woerden                                                      Plan route
t: 0348 – 42 05 65
m: woerden@hairmasters.nl

Wij werken o.a. samen met: