info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Haarstukken

Heeft u last van dunner wordend haar, haaruitval of kale plekken en bent u daarom op zoek naar een haarstuk? Of wilt u uw haar extra volume geven of langer laten lijken met een passend haarstukje? Hairmasters helpt u graag verder bij het vinden van een haarwerk wat perfect bij u past.

In het ruime assortiment van Hairmasters vindt u haarwerken voor mannen, vrouwen en kinderen. U kunt zelfs kiezen tussen een confectie haarstuk en een haarstuk speciaal op maat gemaakt. Samen met onze haarspecialisten bepaalt u welk haarstuk het beste bij u past. Met meer dan 55 jaar ervaring kunnen wij bij Hairmasters al u vragen beantwoorden en helpen wij u graag verder. Met een pruik, toupet, haarstuk of haarwerk van Hairmasters bent u gegarandeerd van een uitstekende kwaliteit. Niemand zal uw haarwerk van echt kunnen onderscheiden! Lees hieronder meer over de diensten van Hairmasters of neem direct contact met ons op door te bellen naar 0546 – 65 69 28

Neem contact op!

Ruime variatie in haarstukken

Haarstukjes worden de laatste jaren steeds populairder. Deze populariteit komt doordat haarstukjes tegenwoordig niet uitsluitend gedragen worden door mensen met haaruitval. Vandaag de dag worden haarstukjes namelijk ook gebruikt om haar voller of langer te laten lijken. Ongeacht wat uw reden is voor het kopen van een haarstuk, Hairmasters helpt u graag verder! Met een haarwerk van Hairmasters bent u gegarandeerd van een uitstekende kwaliteit. Wanneer onze haarspecialisten klaar zijn met het stylen van het haarwerk, zal niemand het stuk van echt kunnen onderscheiden. Dit staat garant voor een stijging in uw zelfvertrouwen!

Mogelijkheden

Haarstukken van echt haar of synthetisch haar voor mannen en vrouwen

In het ruime assortiment van Hairmasters vindt u dus haarstukken, pruiken en toupets voor mannen, vrouwen en kinderen. Naast een ruime variatie in haarstijlen, modellen, maten, kleuren en haartypen, kunt u bij Hairmasters ook kiezen voor echt haar of synthetisch haar. U kunt er zelfs voor kiezen om een haarstuk op maat te laten maken voor één van onze haarspecialisten. Dit haarstuk wordt volledig op uw wensen en behoeften afgestemd, waardoor het draagcomfort en uitstraling optimaal wordt. Bezoek één van onze vestigingen of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

HaarstukkenHaarstuk mannen

Oplossingen voor mannen haarstukken

Mannen kiezen vaak voor haarstukjes om (diepe) inhammen of kale plekken te bedekken. Een haarstuk voor mannen staat veelal bekend als een toupet. De toupet heeft in de loop der jaren een negatieve associatie gekregen. Veel toupets hadden in de vroegere jaren geen mooie pasvorm, de verkeerde kleur of sloten simpelweg niet goed aan bij de rest van het kapsel. Vaak kon men direct zien wanneer een man een toupet droeg—tegenwoordig is niets minder waar!

Met een haarstuk of toupet van Hairmasters zal niemand in uw naaste omgeving zien dat u een toupet draagt. Bij het kiezen van een toupet wordt er gekeken naar uw haartype, de kleur, de vorm van uw hoofd en wordt er uiteraard rekening gehouden met het draagcomfort. U krijgt vervolgens tips voor de juiste styling waardoor de toupet perfect aansluit op de rest van uw haar. Niemand kan de toupet van echt onderscheiden!

Oplossingen voor vrouwen haarstukken

Zelfs wanneer u prachtig lang haar heeft kunt u alsnog baat hebben bij een haarstuk. Een haarstuk, of een haaraanvulling, dient namelijk niet alleen voor het bedekken van kale plekken—het is een toevoeging aan uw huidige kapsel. Droomt u misschien over voller haar? Haar met prachtige krullen? Een lange paardenstaart? Of wellicht een pony? U kunt dit alles en meer realiseren met een haaraanvulling van Hairmasters.

De haaraanvullingen van Hairmasters kunnen semipermanent of zelfs permanent bevestigd worden. Afhankelijk van uw keuze gebruiken we speciale medicinale lijmsoorten of tape. Ook is het mogelijk om de haaraanvulling met uw eigen haar te verbinden met behulp van ringetjes of clips. De haarspecialisten van Hairmasters zorgen ervoor dat uw aanvullende haar zo past dat niemand ziet dat u een haaraanvulling draagt. U kunt optimaal genieten van uw prachtige haardos!

finkers-afterfinkers-before

Haarstukken 100% echt menselijk haar

De haarstukken, toupets en haaraanvullingen van Hairmasters zijn gemaakt van 100% menselijk haar of van synthetisch haar. Binnen de categorie human hair kunt u kiezen tussen Europees haar, Kaukasisch haar en Aziatisch haar. Deze verschillende haartypen hebben ieder andere eigenschappen zoals haardikte, textuur, kleur en dichtheid. Samen met onze specialisten kijkt u welk haartype het beste bij u past en welk haarstuk echt haar u uiteraard het mooist vindt. Eén van de grootste voordelen van echt haar is dat het makkelijk te stylen is. Bovendien kunt u het zelf wassen en droogföhnen. Zelfs wanneer de kleur is aangetast door bijvoorbeeld het zonlicht, kunt u het laten kleuren of bijverven door uw haarspecialist. Neem contact op voor de mogelijkheden voor haarstukken van echt haar.

Haarstukken synthetisch haar

Indien u op zoek bent naar een iets goedkopere oplossing, is een haarstukje van synthetisch haar wellicht geschikt voor u. Eén van de voornaamste voordelen van synthetisch haar is immers de prijs. Ook verkleuren haarwerken van synthetisch haar minder snel en zijn ze onderhoudsvriendelijker. Bovendien is een haarwerk van synthetisch haar tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden.

Bij het kiezen voor een synthetisch haarwerk kunt u kiezen tussen verschillende haarvezels. De technieken en ontwikkelingen op het gebied van synthetisch haar zijn dusdanig verbeterd dat het haast dezelfde uitstraling heeft als human hair. Indien u kiest voor cyber-vezels kunt u het haarwerk zelfs wassen, drogen en stylen met een krul- of stijltang. Wanneer u kiest voor een variant met Kanekalon-vezels kunt u het daarentegen niet droogföhnen of stylen met een krul- of stijltang. De haarspecialisten van Hairmasters kunnen u hier verder over informeren.

Interesse in de mogelijkheden van haarstukken? Neem contact op met Hairmasters

Wilt u graag een afspraken maken om te zien welk haarstukje het beste bij u past? Of wilt u geïnformeerd worden over de diverse bevestigingsopties van haarstukken van echt haar of synthetisch haar? Kom dan bij ons langs voor een vrijblijvend advies! Ook kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0546 – 65 69 28 of een e-mail te sturen naar info@hairmasters.nl.

De vestigingen van Hairmasters zijn verspreid door heel Nederland. Via ons handige overzicht vindt u eenvoudig een vestiging bij u in de buurt! De centrale administratie van Hairmasters is geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 14.00 uur. Tot snel!

Neem contact op!

Wij werken o.a. samen met: