Prijzen

De kosten voor haarwerken verschillen per type. Kiest u voor een toupet, haarstukje of pruik? Wilt u een pruik van echt haar of synthetisch? Allemaal factoren die de prijs bepalen. In ons eerste, overigens geheel vrijblijvende gesprek, bespreken wij met u alle mogelijkheden. Onze haarwerken variëren van € 380.- tot prijzen op aanvraag. Wij hebben voor elke portefeuille een passend haarwerk.

Neem contact op!

Vergoeding

Hairmasters heeft vanzelfsprekend contracten met alle zorgverzekeraars. Afhankelijk van uw eigen zorgverzekering ontvangt u naast de basisvergoeding (in 2022 is de basisvergoeding 457.50 euro) ook een aanvullende vergoeding. Heeft u daarover vragen dan kunt u contact opnemen met onze centrale administratie. Komt u in aanmerking voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar dan regelen wij het declaratieproces voor u.
Wel adviseren we als u wilt weten of uw verzekering haarwerken en pruiken vergoedt, dat het dan verstandig is uw polis goed door te lezen of om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Wanneer u niet of onvoldoende verzekerd bent voor pruiken brengen wij de kosten bij u in rekening. Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor het nakijken van uw polisvoorwaarden voor vergoeding van uw haarwerk.

Prijzen haarwerken en pruiken

Wij werken o.a. samen met: