info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Prijzen & vergoedingen

Vergoeding pruiken via zorgverzekering

Hairmasters heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Afhankelijk van uw eigen zorgverzekering ontvangt u naast de basisvergoeding (in 2024 is de basisvergoeding €465 euro) een aanvullende vergoeding. Heeft u hierover vragen dan kunt u contact opnemen met onze centrale administratie. Komt u in aanmerking voor een vergoeding van uw zorgverzekeraar dan regelen wij het declaratieproces voor u.

We willen u wel graag meegeven om contact op te nemen met uw zorgverzekering, ze kunnen u meer vertellen over de vergoeding op haarwerken en pruiken. Ook in de polis is hier informatie over terug te vinden. 

Wanneer u niet of onvoldoende verzekerd bent voor pruiken en haarwerken brengen wij de kosten bij u in rekening. Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor het nakijken van uw polisvoorwaarden voor vergoeding van uw haarwerk.

Voor meer informatie, bekijk deze pagina.

Kosten haarwerk of pruik

Wat zijn de kosten voor een haarwerk? Als we u een eerlijk antwoord willen geven, dan kunnen we dat niet direct zeggen. De prijzen voor een pruik van echt haar of een synthetische pruik lopen uiteen. Bij echt haar zal de prijs hoger liggen dan bij synthetisch haar.

De kosten voor haarwerken verschillen per type. Kiest u voor een toupet, haarstukje of pruik? Wilt u een pruik van echt haar of synthetisch? Allemaal factoren die de prijs bepalen. Daarnaast is de dichtheid van de inplant, of het gaat om een haarstuk of een hele pruik en de lengte van het haar, bepalend voor de prijs.

In ons eerste, overigens geheel vrijblijvende gesprek, bespreken wij met u alle mogelijkheden. Onze haarwerken variëren van € 380.- tot een prijs op aanvraag. Wij hebben voor elke portefeuille een passend haarwerk.

Of het nu gaat om een haarwerk vrouwen of een haarstuk mannen, we gaan graag met u in gesprek over de kosten. Ook voor een pruik van echt haar kunnen we u een prijsindicatie geven. We begrijpen als geen ander dat de kosten van een pruik meewegen in de beslissing om er een aan te schaffen. De prijs van een haarwerk op maat of een pruik op maat kan uiteenlopen.

Omdat we voor het beste resultaat willen gaan en echt een pruik willen leveren die bij u past, is het niet mogelijk een lijst met prijzen te geven. De prijs is zoals beschreven afhankelijk van het soort haarwerk. Voor het beste resultaat zijn op maat gemaakte haarwerken nodig.

Meer weten over prijzen van haarwerken?

Bij Hairmasters zijn wij gespecialiseerd in het maken van pruiken voor chemopatiënten. Met meer dan 55 jaar ervaring in het maken van haarwerken als pruiken, haarstukken en toupets, denken wij graag mee met uw situatie. Tevens kunt u een haarwerk laten reserveren tijdens de behandeling.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, meer informatie over prijzen te krijgen of een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in één van onze vestigingen. Onze haarspecialisten adviseren u graag.

Neem contact op!

Haarstuk mannen kosten

Wij werken o.a. samen met: