info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Oplossingen

Haarwerken voor iedereen

Heeft u dun haar, haaruitval, inhammen, kale plekken, bent u kaal ? En u wilt daar iets aan doen? Dan staat Hairmasters voor u klaar en biedt oplossingen. Als haarwerkspecialist kijken wij samen wat u het beste past en waar u zich prettig bij voelt. Wij kunnen met onze ervaring van 55 jaar zeggen dat er haarwerken zijn voor iedereen.

Neem contact op!

Oplossingen

Er zijn verschillende soorten haarwerken voor mannen, vrouwen en kinderen. Zoals: pruik, toupet en haarstukjes. Kiest u voor echt haar of synthetisch? Ook de kleur is bepalend.  Er is zoveel mogelijk. Daarom is het belangrijk dat wij in een persoonlijk gesprek bespreken wat voor u de beste keuze is.

Vrijblijvend consult

In het eerste gesprek bespreken wij met u de mogelijkheden en laten wij verschillende soorten haarwerken zien. Wij streven er naar om binnen een termijn van 5 werkdagen een intakegesprek te plannen. Wij beantwoorden hier dan uitvoerig uw vragen. Besluit u naar aanleiding van dit consult een haarwerk aan te schaffen, dan plannen wij een vervolgtraject.

Privacy

Wij kunnen ons voorstellen dat u liever niet heeft dat het bekend is dat u een haarwerk draagt. Gelukkig verandert deze cultuur van schaamte en wordt het steeds ‘normaler’ een pruik of haarstukje te dragen zonder dat men zich schaamt of er ongemakkelijk bij voelt. Er zijn zelfs landen waar men wisselende pruiken draagt, gewoon omdat dat in de mode is.
Wij respecteren uw privacy. Onze medewerkers werken volgens een gedragscode, zoals opgesteld voor landelijk erkende haarwerkbedrijven.

 

             

Pruiken

Pruiken zijn er in alle soorten en maten. Voor mannen, vrouwen, kinderen. Een blonde pruik, zwart of grijs? Met echt of synthetisch haar? Is een pruik tijdelijk, bijvoorbeeld tijdens of na een ziekte? Een persoonlijk gesprek is belangrijk om te kijken wat voor u geschikt is.

De bevestiging van de pruik verschilt per type haarwerk. Dit kan bijvoorbeeld met medicinale lijm of tape. Bij sommige haarwerken verbinden wij het nieuwe haar door middel van ringetjes met het eigen haar. De bevestiging is zodanig dat niemand ziet dat u een haarwerk draagt.

Haarstukje / Toupet

Heeft u kale plekken, diepe inhammen, erg dun haar? Dan is een haarstukje of toupet misschien voor u een oplossing. Wij zien tegenwoordig steeds meer mannen en vrouwen in onze salon die kiezen voor deze mogelijkheid. De haarwerken zijn zo kundig gemaakt dat deze niet van het natuurlijke haar zijn te onderscheiden.

De bevestiging van het haarwerk verschilt per type. Dit kan bijvoorbeeld met medicinale lijm of tape. Bij sommige haarwerken verbinden wij het nieuwe haar door middel van ringetjes met het eigen haar. De bevestiging is zodanig dat niemand ziet dat u een toupet of haarstukje draagt.

Bevestigen

Haarwerken bevestigen wij op verschillende manieren. Dit verschilt per type haarstukje of pruik. Het gaat erom dat de pasvorm goed is en u er ook mee om kunt gaan.

Er zijn permanente bevestigingen en semi-permanente. Wij gebruiken speciale medicinale lijmsoorten of tape. Bij sommige haarwerken verbinden wij het eigen haar door middel van ringetjes met het nieuwe haar. Wij doen er alles aan zodat niemand ziet dat u een haarwerk draagt.

Onderhoud

Het is belangrijk uw haarwerk goed te onderhouden
Net zoals u regelmatig naar de kapper gaat, zo adviseren wij u eens in de vier tot zes weken bij ons terug te komen.
Wij kunnen uw haarstukje, pruik of toupet bijwerken en uw eigen haar indien nodig knippen. Uw kapsel is dan weer helemaal in model.
Afhankelijk van uw haarwerk, synthetisch of echt haar, zijn er verschillende onderhoudsproducten, zoals shampoo en conditioner.

Neem contact op!

Wij werken o.a. samen met: