info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Pruik echt haar

 

Een pruik van echt haar is meer dan alleen een nieuw kapsel. Wanneer u bijvoorbeeld last heeft van haaruitval, dun haar krijgt, inhammen krijgt of kaal aan het worden bent, begrijpen wij dat u daar onzeker van kunt worden. U kunt het zelfvertrouwen weer terugkrijgen door een haarwerk van echt haar te gaan dragen. Onze professionele medewerkers kunnen u informeren over de verschillende mogelijkheden en oplossingen. 

Een van de mogelijkheden is een pruik of haarwerk van gemaakt van echt haar. Dit soort human hair wigs zijn meestal niet van echt te onderscheiden. De buitenwereld en zelfs uw directe omgeving zal niet opvallen dat u een pruik draagt. 

Bij Hairmasters kunnen we door ons aanbod van verschillende soorten haarwerken voorzien in ieders behoefte. Wat voor u goed past, is afhankelijk van verschillende factoren. Zo speelt de staat van uw eigen haar een rol en de activiteiten in uw dagelijks leven. Daarnaast zijn uw wensen voor het model van het kapsel natuurlijk ook erg belangrijk. Moet dit bijvoorbeeld lijken op uw oorspronkelijke haar of kapsel van vroeger of staat u open voor een nieuwe look? 

Naast het model van het kapsel, zijn er ook verschillende mogelijkheden in materialen. Zo kan de voorkeur uitgaan naar een haarwerk van echt menselijk haar, ook wel human hair pruik genoemd. Een dergelijk haarwerk is enkel gemaakt van 100% echte haren, in tegenstelling tot een synthetische pruik

Haarwerken van echt haar zijn te verdelen in drie verschillende categorieën: Europees haar, Kaukasisch haar en Aziatisch haar. Ieder type heeft zo zijn eigen eigenschappen in dikte, textuur, kleur en dichtheid. Wanneer wij voor u een haarstuk gaan samenstellen wordt er gekeken welk haartype het best overeenkomt met uw eigen haar en wensen, om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te kunnen behalen.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek zullen we de mogelijkheden en uw wensen doorspreken. Onze haarexperts zullen op basis hiervan u adviseren in welke oplossing het best bij uw situatie past. 

Neem contact op!

Kom langs voor een vrijblijvend intake gesprek

Bij Hairmasters kunt u terecht voor zowel heren pruiken als een damespruik van echt haar. Zit u te denken aan een pruik met echt haar krullen of juist een pruik van echt haar kort model? We kunnen ons ook goed voorstellen als u nog niet precies weet wat er mogelijk is en wat uw voorkeuren zijn. Onze experts staan daarom voor u klaar om u te adviseren. 

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvende kennismaking

in één van onze vestigingen in Nederland. Onze haarwerkspecialisten staan u graag te woord. Zij kunnen u onder andere confectie haarwerken laten zien zodat u een goed idee krijgt van de mogelijkheden. Onze experts kunnen u ook adviseren over het onderhoud van uw pruik van echt haar. Naast echt haar pruiken bieden wij ook de mogelijkheid voor maatwerk haarstukjes, pruiken of toupets.

Prijzen van een echt haar pruik

Als u op zoek bent naar de mooiste pruiken van echt haar, bent u bij Hairmasters aan het juiste adres. Al onze pruiken zijn van hoge kwaliteit. Wilt u een pruik kopen van echt haar? De pruiken met echt haar prijzen verschillen per type. Wilt u bijvoorbeeld een confectiepruik in een standaardmaat of gaat uw voorkeur uit naar een op maat gemaakte pruik? Daarnaast zijn pruiken van echt haar doorgaans duurder dan synthetische varianten. 

Gelukkig hoeft u dit in de meeste gevallen niet allemaal zelf te betalen. Vanuit de basisverzekering heeft u recht op een basisvergoeding. Daarnaast kunt u afhankelijk van uw zorgverzekering soms ook nog een aanvullende vergoeding krijgen. 

Wilt u weten wat er in uw situatie geldt? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar of lees uw polisvoorwaarden goed door. Daarnaast staat onze centrale administratie ook altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Pruik echt haar

Laat u adviseren door een van onze experts

Bent u op zoek naar een pruik van echt haar, maar weet u nog niet precies wat er mogelijk is en wat uw voorkeuren zijn? Laat u dan adviseren door één van onze experts. Zij kunnen u onder andere confectie haarwerken laten zien zodat u een goed idee krijgt van de mogelijkheden. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid voor maatwerk haarstukjes, pruiken of toupets.

Kom langs voor een vrijblijvend intake gesprek

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor haarwerk van echt haar voor u? Of wilt u een persoonlijk advies op maat? Neem dan contact met ons op, maak een afspraak en kom langs bij één van onze vestigingen in Nederland. Onze haarwerkspecialisten staan u graag te woord.

Neem contact op!

Wij werken o.a. samen met: