Haarwerk echt haar

Wanneer u last heeft van haaruitval, dun haar krijgt, inhammen krijgt of kaal aan het worden bent. Dan begrijpen wij dat u daar onzeker van kunt worden. U kunt het zelfvertrouwen weer terug krijgen door een haarwerk van echt haar. Onze professionele medewerkers kunnen u informeren over de verschillende mogelijkheden en oplossingen. Een van de mogelijkheden is een haarwerk van echt haar.

Bij Hairmasters kunnen we door ons aanbod van verschillende soorten haarwerken voorzien in ieders behoefte. Wat voor u goed past, is afhankelijk van verschillende factoren. Zo speelt de staat van uw eigen haar een rol en de activiteiten in uw dagelijks leven. Bij een eerste gesprek kunnen we uw wensen doorspreken. 

Zo kan de voorkeur uitgaan naar een haarwerk van echt menselijk haar, ook wel human hair genoemd. Een dergelijk haarwerk is enkel gemaakt van 100% echte haren. Deze haarwerken van echt haar zijn te verdelen  in drie verschillende categorieën: Europees haar, Kaukasisch haar en Aziatisch haar. Ieder type heeft zo zijn eigen eigenschappen in dikte, textuur, kleur en dichtheid. Wanneer wij voor u een haarstuk gaan samenstellen wordt er gekeken welk haartype het best overeenkomt met uw eigen haar en wensen, om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te kunnen behalen.

Laat u adviseren door een van onze experts

Bent u op zoek naar een haarwerk van echt haar, maar weet u nog niet precies wat er mogelijk is en wat uw voorkeuren zijn? Laat u dan adviseren door één van onze experts. Zij kunnen u onder andere confectie haarwerken laten zien zodat u een goed idee krijgt van de mogelijkheden. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid voor maatwerk haarstukjes, pruiken of toupets.

Kom langs voor een vrijblijvend intake gesprek

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor haarwerk van echt haar voor u? Of wilt u een persoonlijk advies op maat? Neem dan contact met ons op, maak een afspraak en kom langs bij één van onze vestigingen in Nederland. Onze haarwerkspecialisten staan u graag te woord.

Wij werken o.a. samen met: