info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Dunner wordend haar

Dun haar of het ontstaan van kale plekken. Het is iets wat door de jaren heen kan gebeuren. Wij begrijpen als geen ander dat u daar misschien iets aan wilt laten doen. Haar speelt voor veel mannen en vrouwen een belangrijke rol bij het uiterlijk en zorgt voor een gevoel van zelfvertrouwen.

Wanneer dun haar ontstaat kan het zomaar zijn dat u zich hier onzeker bij gaat voelen. Het gaat vaak heel geleidelijk, het haar wordt steeds dunner en na iedere douche valt het u op dat er veel haren uitvallen. Er zijn gelukkig tal van oplossingen die heel natuurlijk zijn.

Onze specialisten kunnen u hier advies bij geven en de verschillende mogelijkheden met u doornemen.

Oorzaak van dunner wordend haar

Er zijn tal van oorzaken van dunner wordend haar bij vrouwen. Denk aan zaken als hormonen, stress, bepaald medicijngebruik, erfelijkheid of ouderdom. Wanneer er veel haar uitvalt, krijgt u geleidelijk een dunnere haardos. Gemiddeld verliest een persoon 50 tot 120 haren per dag. Het is dus niet zo dat het haar helemaal niet uitvalt maar alleen wanneer er meer dan 50 tot 120 haren per dag uitvallen, kan dun haar ontstaan.

Het haar groeit niet meer voldoende aan en het wordt steeds dunner. Het zal niet in alle gevallen zo zijn dat u kaal wordt. Bij een medische behandeling zoals chemo kan het wel gebeuren dat u kaal wordt. Twijfelt u over de oorzaak van haaruitval?

Bespreek dan altijd met uw eigen huisarts wat de mogelijke oorzaak van het haarverlies zou kunnen zijn.

Wat te doen bij dun haar?

Zoals we al eerder schreven is het van belang om met de huisarts te overleggen wat de oorzaak kan zijn van haarverlies. Wanneer er echt dun haar is ontstaan met mogelijk kale plekken, dan kunnen we u bij Hairmasters helpen met tal van oplossingen. Er zijn verschillende haarwerken. Zowel haarwerken voor vrouwen, als haarwerken voor mannen en kinderen. Als haarwerkspecialist met meer dan 55 jaar ervaring durven wij wel te zeggen dat er een oplossing is voor iedereen.

We kunnen advies geven over een pruik, toupet en haarstukken. Er zijn mogelijkheden voor echt haar of synthetisch haar en de kleur is bepalend voor een oplossing die bij u past. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u het beste adviseren en bespreken wat voor u de beste keuze is.

Neem vrijblijvend contact op met Hairmasters

Wilt u weten wat Hairmasters voor u kan doen? Neem contact met ons op zodat we samen alle opties kunnen bespreken.  In het eerste gesprek laten wij de verschillende mogelijkheden zien. We doen altijd ons best om binnen vijf werkdagen een intakegesprek in te plannen.  Voor een gesprek kunt u langskomen op één van onze vestigingen, ons online contactformulier invullen of bellen naar 0546 – 65 69 28 of een e-mail te sturen naar info@hairmasters.nl.

Onze haarspecialisten staan u graag te woord en geven u uitgebreid advies over onze oplossingen bij dun haar.
Neem contact op!

Wij werken o.a. samen met: