info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Pruiken Hoofddorp

Bij Hairmasters vinden we het belangrijk om zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen met hun problemen op het gebied van haaruitval, plaatselijke kaalheid of inhammen. Ook wanneer u op zoek bent naar een haarwerk in Hoofddorp en omgeving, staan onze haarspecialisten voor u klaar. Onze dichtstbijzijnde vestigingen vindt u in Woerden en Den Haag

Pruiken van echt haar in Hoofddorp en omgeving

Bij Hairmasters maken we graag kennis met u, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen bij uw persoonlijke vraagstuk. Onze haarwerken van echt haar zijn verkrijgbaar voor heren, dames en kinderen. Bovendien heeft u een ruime keuze uit verschillende kapsels, lengtes, diktes, haarkleuren en meer. U kunt daarnaast kiezen voor haarstukken van echt haar (oftewel 100% echt human hair), maar daarnaast we bieden daarnaast ook synthetische pruiken in Hoofddorp aan.

Ontdek onze eindeloze mogelijkheden op het gebied van pruiken en toupets en vind zo samen met onze haarspecialisten de pruik in Hoofddorp en omgeving die het beste bij u past. Wanneer u bij ons langskomt voor een kennismaking hebben wij alle aandacht voor u, uw haarprobleem én vooral uw wensen. 

Haarwerk in Hoofddorp? Kom vrijblijvend bij ons op consult

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor een pruik in Hoofddorp van Hairmasters? Neem contact met ons op voor meer informatie of breng een bezoek aan een van onze vestigingen dicht bij Hoofddorp. U bent van harte welkom bij Hairmasters in Den Haag of Woerden

Onze locatie in Den Haag is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Daarnaast is de vestiging op even weeknummers ook geopend op maandag van 10.00 tot 15.00 uur en op oneven weeknummers op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur.

Hairmasters in Woerden is van dinsdag tot en met vrijdag geopend tussen 9.00 en 17.00 uur. Op maandag en zaterdag is deze vestiging gesloten.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van Hairmasters? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken door te bellen naar 0546 – 65 69 28 of een mail te sturen naar info@hairmasters.nl.

Neem contact op!

Adres

Woerden

Polanerbaan 2 / 8
3447 GN Woerden                                                      Plan route
t: 0348 – 42 05 65
m: woerden@hairmasters.nl

Den Haag


Ammunitiehaven 191
2511 XH Den Haag                                              Plan route
t: 070 – 3630650
m: denhaag@hairmasters.nl

Wij werken o.a. samen met: