Kaalheid

Wanneer haarverlies blijvend is, dan spreken we over kaalheid. Bij mannen komt kaalheid meer voor dan bij vrouwen. De kale plekken kunnen ontstaan op het hoofd en dat kan op de voorkant, het midden en/of de zijkanten. Het begint vaak met een kleine plek die langzaam groter wordt. Bij sommige mensen blijft dan alleen nog een rand met haar aan de zijkant over. Kaalheid is al lang iets waar niets meer aan gedaan kan worden. Wanneer u het erg vervelend vind dat u kaal wordt, dan zijn er tal van mogelijkheden. Hairmasters kan u meer over deze oplossingen vertellen.

Neem contact op!

Oorzaken

De oorzaak is bij iedereen verschillend. Sommige mensen worden helemaal niet kaal en bij anderen ontstaat het al op jonge leeftijd. Het is voor velen een natuurlijk proces, hoe ouder u wordt, hoe dunner het haar wordt. Op een gegeven moment groeit het haar niet meer aan en op dat moment ontstaat er kaalheid. Hoewel het een natuurlijk proces is kan het ook zijn dat hormonen invloed hebben op de haargroei. Wanneer u medicijnen gebruikt of medische procedures moet ondergaan dan kan kaalheid ook optreden. Er zijn ook ziektes waarbij het kan ontstaan, denk dan bijvoorbeeld aan alopecia. Wanneer u zich werkelijk zorgen maakt over het dunner wordende haar, neem dan contact op met een huisarts om te bespreken wat de oorzaken kunnen zijn.

Oplossingen

Het is goed mogelijk om de kaalheid te verbergen en daarmee op te lossen. Hairmasters staat voor u klaar met de beste oplossingen. We zijn een haarwerkspecialist met meer dan 55 jaar ervaring en we durven dan ook wel te zeggen dat er haarwerken voor iedereen zijn. We bieden oplossingen voor mannen, vrouwen maar ook kinderen. We kunnen u adviseren over een toupet, een pruik en verschillende haarstukjes. Hierbij zijn er oplossingen in verschillende kleuren, type haar en natuurlijk of synthetisch haar. Het is van belang om met elkaar in gesprek te gaan om te bespreken wat voor u de beste keuze is. Dit kan in een vrijblijvend consult, hierin bespreken we de mogelijkheden en laten we de verschillende soorten haarwerk zien. Tijdens het gesprek is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen en onze specialisten zullen altijd hun best doen om deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Neemt u na dit eerste gesprek de beslissing om een haarwerk aan te schaffen, dan zullen wij het vervolgtraject met u inplannen.

Neem contact op met Hairmasters

Wilt u weten wat Hairmasters voor u kan doen? We doen altijd ons best om binnen vijf werkdagen een intakegesprek in te plannen. Voor een gesprek kunt u langskomen op één van onze vestigingen, ons online contactformulier invullen of bellen naar 0546 – 65 69 28. Onze haarspecialisten staan u graag te woord en geven u uitgebreid advies over onze oplossingen bij kaalheid.

Neem contact op!

Wij werken o.a. samen met: