Pruiken in Den Haag

Op zoek naar een pruik of haarstuk in de omgeving van Den Haag? Kom dan langs bij onze pruiken winkel in Den Haag en laat u verder helpen door één van onze haarspecialisten! Met méér dan 55 jaar ervaring zijn we dé specialist op het gebied van pruiken, haarstukken, toupets en alles hieromheen.

Uw wensen staan centraal

Samen met u bekijken we alle mogelijkheden en bespreken we uw wensen. De haartypes, styling, pasvormen, kleuren en maten bepaalt u helemaal zelf. Want haar verliezen, door welke oorzaak ook, is heel aangrijpend. Deskundige begeleiding en advies is hierin erg belangrijk. Met een haarstuk, pruik of toupet van Hairmasters Rosanna Den Haag zal niemand in uw omgeving het haarstuk van echt weten te onderscheiden.

Pruiken en Haarstukken Den Haag

Bij Hairmasters Rosanna in Den Haag bieden wij haarwerken, pruiken en toupetten aan voor mannen, vrouwen en kinderen. Bij ons krijgt u alle aandacht, tijd en vakmanschap die heel belangrijk is. Maak uw keuze uit talloze haarstukken, ieder met een ander model, kleur, stijl, materiaal en maat. Liever een pruik, haarstuk of toupet van echt haar? Ook dat is mogelijk bij ons. Onze pruiken zijn van 100% menselijk haar of synthetisch haar. De keuze is aan u.

Al enig idee welke pruik, haarstuk of toupet u wilt kopen? Of bent u op zoek naar iets unieks en wilt u een haarstuk wat perfect gemaakt is voor de vorm van uw hoofd? Bespreek dan met één van onze haarspecialisten de mogelijkheden voor een haarwerk op maat. Met een haarwerk op maat bepaalt u alle aspecten van het haarstuk. Ook wordt de pasvorm van uw hoofd gemeten zodat het haarwerk naadloos op uw hoofd aansluit. We weten hoe belangrijk haar is, we dragen graag bij aan dat stukje zelfvertrouwen.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Persoonlijke begeleiding van A tot Z;
  • De specialist in pruiken en haarwerk in Den Haag;
  • Méér dan 55 jaar ervaring;
  • Vakmanschap;
  • Professioneel en deskundig advies;
  • Ruime keuze uit pruiken, haarstukken, toupets en meer;
  • Advies op maat.

Vrijblijvend consult met één van onze haarspecialisten

Pruik, haarstuk of toupet kopen? We nodigen u graag uit in onze sfeervolle salon in Den Haag. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van pruiken of haarwerk in Den Haag? Neem contact op met een van één onze haarspecialisten door ons online contactformulier in te vullen, te bellen naar 070–363 06 50 of stuur een mail naar info@hairmasters.nl. We plannen graag samen met u een vrijblijvend intakegesprek, zo kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en uw wensen. Want wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Neem contact op!

Adres


Ammunitiehaven 191
2511 XH Den Haag                                              Plan route
t: 070 – 3630650
m: denhaag@hairmasters.nl

Wij werken o.a. samen met: