info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Toupet

Een toupet of haarstukje is ideaal voor mensen die last hebben van haaruitval, inhammen of kale plekken. Met een toupet worden de kale plekken, of de plekken met minder haar, bedekt waardoor het weer oogt alsof u over een volle haardos beschikt. Steeds meer mannen en vrouwen kiezen voor het gebruik van een toupet of haarstuk. De haarwerken van Hairmasters zijn zeer kundig gemaakt waardoor deze niet van het eigen haar te onderscheiden zijn.

Wilt u meer weten over de haarwerken van Hairmasters? Neem dan contact op met één van onze haarspecialisten en laat u informeren!

Neem contact op!

Diverse soorten toupets en haarstukjes

Met de toupets van Hairmasters wordt het zeer eenvoudig om een gedeelte van uw hoofd te bedekken. Bij Hairmasters beschikken we over toupets geschikt voor een terugtrekkende haarlijn, kale plekken en inhammen. Ongeacht voor welk haarstukje u kiest, bij Hairmasters bieden we zowel haarstukjes van echt haar, als synthetische haarstukjes aan. Bovendien kunt u kiezen tussen een confectie haarwerk of een op maat gemaakt haarwerk.

Net als bij de pruiken van Hairmasters, geldt het ook bij onze toupets en haarstukjes dat draagcomfort op nummer 1 staat. Wij vinden het belangrijk dat u het haarwerk ziet als een toevoeging en niet als een belemmering. Bij Hairmasters besteden we hierom veel aandacht aan het beste model en pasvorm. Het haarwerk moet bij u passen, zowel bij u stijl als bij de pasvorm van uw hoofd.

Samen met u bekijken we welk coupe het beste bij u past—de coupe waar u zich het fijnst bij voelt! Bij Hairmasters bent u aan het juiste adres voor een mannen toupet.

Toupet kopenToupet kopen mannen

Toupet van 100% menselijk haar

Bij een toupet van 100% menselijk haar, of human hair, zal niemand van uw vrienden, familie of kennissen zien dat u een toupet draagt. De haarstukjes van Hairmasters zijn immers zeer kundig gemaakt—ze zijn niet meer van echt te onderscheiden! Bovendien zijn de haarwerken van echt haar gemakkelijk te stylen. U kunt ze zelf wassen, föhnen en stijlen. Het aanbrengen van gel, wax, mousse of andere stylingsproducten is geen enkel probleem.

Zorg er echter wel voor dat u de stylingsproducten goed uitwast. Met een goed onderhoud kunt u jarenlang van uw toupet gebruikmaken.

haarunit-toupet

Toupet van synthetisch haar

Bij Hairmasters kunt u naast haarwerk van 100% menselijk haar, ook haarwerk van synthetisch haar vinden. Eén van de voornaamste voordelen van een toupet van synthetisch haar, is de prijs. Zo is een toupet gemaakt van synthetisch haar vaak goedkoper dan een toupet van echt haar. Ook wordt er vaak verwezen naar de ‘neppe uitstraling’ van een haarstuk of pruik van synthetisch haar—niets is minder waar.

Met de productietechnieken en nieuwe ontwikkelingen van vandaag de dag zien de haarwerken van synthetisch haar er zeer realistisch uit. Steeds meer haarwerken van synthetische materialen hebben immers dezelfde eigenschappen als menselijk haar.

Afhankelijk van het type cyber-vezel wat u kiest (hiervan is synthetisch haar gemaakt) kunt u uw haarwerk behandelen alsof het human hair is. Onze haarspecialisten geven u graag advies over de verschillende typen vezels zodat u de juiste keuze kunt maken.

ToupetToupetje

Neem vrijblijvend contact op met Hairmasters

Bent u benieuwd wat Hairmasters voor u kan betekenen? Bent u op zoek naar advies over uw huidige haarwerk of wilt u langskomen voor een vrijblijvende consult voor het kopen van een toupet? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken door te bellen naar 0546 – 65 69 28 of een e-mail te sturen naar info@hairmasters.nl.  Wij nodigen u graag uit op één van onze locaties. We kunnen u dan een indicatie geven van de kosten van een toupet.

U vindt vestigingen van Hairmasters verspreid door heel Nederland. Maak gebruik van ons handige overzicht en vindt uw dichtstbijzijnde vestiging. Onze haarspecialisten zien u graag tegemoet en helpen u met plezier verder. Tot snel!

Neem contact op!

Toupet manToupet voor mannen

Wij werken o.a. samen met: