info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Pruiken

Heeft u last van haaruitval? Zowel mannen als vrouwen kunnen last krijgen van dun haar, kaalheid en inhammen als gevolg van haaruitval. Uw haar maakt een belangrijk onderdeel uit van uw uiterlijk en daarom neemt bij veel mensen het zelfvertrouwen af wanneer het haar dunner wordt of uitvalt. Met behulp van een pruik, haarwerk of toupet helpen wij u graag om uw zelfvertrouwen weer terug te krijgen. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden op het gebied van pruiken kopen, zodat uw kapsel weer wordt zoals u dat wenst. Hairmasters is specialist in pruiken van echt haar en synthetische pruiken.

Reviews

 • Wendy van der Hoeven

  10 / 10
  Goede service en goede kwaliteit haarstukken
 • Rob D

  10 / 10
  Geweldige service bij het kiezen en onderhoud van uw haarstuk.
 • Bram Franken

  8 / 10
  Ik ben inmiddels 20 jaar klant en al die jaren ben ik zeer tevreden zowel over de service als over de personeelsleden hoe fijn ze me behandelen!
 • Joke Bakker

  10 / 10
  Perfect en super allemaal ze zijn allemaal heel vriendelijk toppy
 • Josephine Luttikhold

  10 / 10
  Zo tevreden over jullie allen. Geduld, goede uitleg, lekkere koffie. Maar vooral rustig hulp en tijd bij het uitzoeken van de pruik. 💕 Zoveel goede tips, daar heb je wat aan. Ga zo door, het is zo belangrijk.
 • annemiek v.d woude

  10 / 10
  Geweldige service en zeer vakkundig en vriendelijk personeel Het team gaat net zolang door tot dat je 100% tevreden bent. In een woord geweldig!!!
 • Monique

  10 / 10
  Geweldig geholpen, zeer lieve en behulpzame mensen die met je mee willen denken en alles uit de kast halen om aan je wensen te kunnen voldoen.

Verschillende soorten pruiken

Haarwerken zoals pruiken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Hierdoor zijn er tal van mogelijkheden voor mannen, dames en kinderen die last hebben van haaruitval. Denk hierbij aan zwart, bruin en blond. Maar ook aan lang, korte, middellang en bijvoorbeeld in laagjes. Het is zelfs mogelijk om een pruik, indien deze van human hair is gemaakt, te verven en te stylen met hitte. Welke variant het beste bij u past, hangt af van verschillende factoren.

Tevens heeft Hairmasters een vacuüm haarwerk in haar collectie. Dit haarwerk is uitsluitend geschikt voor mensen met Alopecia Totalis/ Universalis.

Denk hierbij aan de vorm van uw gezicht, de lengte van het haar en de kleur van de pruik. Daarnaast speelt de dikte, textuur en dichtheid van de haren ook een belangrijke rol. Bij Hairmasters maken wij gebruik van 100% echt human hair en synthetische haren.

Pruiken van Hairmasters

100% echt human hair

Een pruik van echt haar, ook wel human hair genoemd, is enkel gemaakt van natuurlijke materialen. Naast het onderscheid in lengte en kleur, maken we hierbij ook onderscheid in verschillende haarsoorten, namelijk: Europees haar, Kaukasisch haar en Aziatisch haar. Doordat de diktes, texturen en dichtheid van deze haren verschilt, worden deze onderverdeeld in verschillende haartypes. Bij het samenstellen van een pruik wordt gekeken welk haartype hiervoor het best gebruikt kan worden. Wanneer 100% echt haar wordt gebruikt biedt dit vele voordelen. Zo kunt u de pruik zelf wassen en vervolgens drogen met een föhn.

Hierna kunt u zelf het haar in model brengen met bijvoorbeeld een stijltang of krultang. Daarnaast is verven en (bij)kleuren door uw haarwerkspecialist mogelijk bij een pruik van echt haar. Dit laatste hoeft natuurlijk niet wanneer u blij bent met de kleur, maar menselijk haar heeft als nadeel dat het kan gaan verkleuren.

Zo kan het haar bijvoorbeeld lichter worden door de zon. Een ander nadeel van 100% menselijk haar is dat dit doorgaans kostbaarder is dan synthetische pruiken.
Pruiken kopen Pruiken Pruik kopen Pruik

Synthetische materialen

Synthetische pruiken zijn vrijwel niet van het echt te onderscheiden. De ontwikkelingen en technieken op het gebied van synthetische haarwerken worden steeds beter. Hierdoor wordt de kwaliteit van de haren steeds beter en geeft een pruik met synthetische haren toch een heel natuurlijk effect. Afhankelijk van welke vezels er gebruikt worden in de haren, bestaan er ook synthetische pruiken die ook veel dezelfde eigenschappen hebben als menselijk haar.

Kiest u voor een synthetische pruik van cyber-vezels? Dan kunt u de pruik zelf wassen, drogen met een föhn en in model brengen met een stijltang of krultang. Haarwerken van Kanekalon-vezels kunt u zelf wassen, maar mag u niet drogen of in model brengen met een föhn, stijltang of krultang. Daarnaast is het bij een haarwerk van synthetisch materiaal niet mogelijk om het haar te verven of bij te kleuren.

Voordelen van de synthetische eigenschappen zijn dat het haar niet snel verkleurd, het is doorgaans goedkoper dan menselijk haar en het heeft weinig onderhoud nodig.

De pruik die het best bij u past

Wanneer u online op zoek gaat naar een pruik van kwaliteit, zijn er verschillende aspecten waar u op dient te letten. Veel mensen kiezen voor een pruik die overeenkomt met hun eigen natuurlijke haar. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere kleur of lengte. Afhankelijk van uw wensen adviseren onze haarwerkspecialisten u bij het kiezen of samenstellen van een pruik. Wij werken hierbij met confectie pruiken en op maat gemaakte haarwerken.

Pruiken Almelo Pruik dames

Ruime keuze uit confectie modellen

Een confectie pruik is een kant-en-klaar haarwerk waarbij u de keuze heeft in standaard modellen, kleuren en maten. Het voordeel hiervan is dat u een confectie haarstuk vaak vooraf kunt passen om te zien of het naar wens is.

Daarnaast hoeft u niet lang te wachten tot de pruik geleverd wordt omdat deze haarwerken vaak uit voorraad verkrijgbaar zijn.

Speciaal voor u op maat gemaakt

Biedt een confectie model voor u helaas geen uitkomst? Dan kunt u ook kiezen voor een op maat gemaakte pruik. Hierbij wordt het haarwerk volledig aangepast op uw persoonlijke wensen. Ook wordt de pruik volledig op maat gemaakt, waardoor deze een hoog draagcomfort heeft.

Pruik

Vrijblijvend consult

In het eerste gesprek bespreken wij met u de verschillende soorten haarwerken en laten wij u deze zien. Wij beantwoorden uitvoerig uw vragen en bekijken samen alle opties. Besluit u naar aanleiding van dit consult een haarwerk aan te schaffen, dan plannen wij een vervolgtraject. Heeft u een pruik bij ons besteld? Wij streven naar een zo kort mogelijke levertijd zodat u snel van uw pruik kan genieten.

Onze haarwerkspecialisten willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij werken daarom op afspraak. U hoeft daarom nooit lang te wachten en wij hebben alle aandacht voor u, uw haarprobleem én vooral uw wensen.

Privacy

Wij kunnen ons voorstellen dat u liever niet heeft dat het bekend is dat u een haarwerk draagt. Kaal zijn kan vervelend zijn onder de mensen maar ook in huis. Gelukkig verandert deze cultuur van schaamte en wordt het steeds ‘normaler’ een pruik of haarstukje te dragen zonder dat men zich schaamt of er ongemakkelijk bij voelt. Er zijn zelfs landen waar men wisselende pruiken draagt, gewoon omdat dat in de mode is.

Wij respecteren uw privacy. Onze medewerkers werken volgens een gedragscode, zoals opgesteld voor landelijk erkende haarwerkbedrijven.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van pruiken van Hairmasters? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken door te bellen naar 0546 – 65 69 28 of een e-mail te sturen naar info@hairmasters.nl.
Neem contact op!

Haar pruik Pruik bestellen

Wij werken o.a. samen met: