Haarwerk op maat

Heeft u last van dunner wordend haar, kaalheid of toenemende inhammen? Wilt u terug naar het verleden waar u de trotste bezitter was van een volle haardos? Dan bent u bij Hairmasters aan het juiste adres! Bij Hairmasters werken uitsluitend gediplomeerde kappers die over ruime kennis beschikken om u verder te helpen. Samen met onze specialisten kijken we samen naar de oplossing die het best bij u past!

Neem contact op!

Diverse soorten haarwerken op maat

Bij Hairmasters beschikken we over verschillende soorten haarwerken. U kunt bij ons kiezen voor een confectie haarstuk of een (semi)haarstuk op maat. Confectie haarwerken zijn haarwerken die kant-en-klaar worden aangeboden. U kunt hierbij kiezen tussen diverse modellen, kleuren en maten. Doordat confectie haarwerken kant-en-klare modellen zijn, beschikken zij over een snelle levering.

Bent u op zoek naar een haarwerk met een uniek model of één met uitbundige kleuren? Kies dan voor een haarwerk op maat van Hairmasters. Bij een haarwerk op maat wordt de toupet, haarstuk of pruik volledig afgestemd op uw wensen. U kunt zelf het model, de kleur, het haartype en meer bepalen. Ook wordt het haarstuk op maat afgestemd op de pasvorm van uw hoofd, waardoor het draagcomfort aanzienlijk wordt verhoogd! U werkt samen met één van onze haarwerkspecialisten waardoor u het haarstuk creëert dat uitstekend bij u past.

Toupet of haarstukje op maat

Een toupet of haarstukje op maat is perfect voor u wanneer u last heeft van dunner wordend haar of inhammen. Bij een toupet of haarstuk op maat van Hairmasters zal niemand zien dat u een haarwerk draagt—het haarwerk wordt zo ontworpen dat hij naadloos overgaat in uw eigen haar! U kunt bij Hairmasters kiezen voor 100% menselijk haar en synthetisch haar.

Pruiken op maat

Wanneer u last heeft van kaalheid of meerdere kale plekken, biedt een pruik wellicht de oplossing. Met een pruik van Hairmasters kunt u uw zelfvertrouwen terugkrijgen. Bij een pruik op maat wordt de pruik volledig op uw wensen afgestemd. Bepaal de kleur, het model, het haartype, de haardikte, de textuur en de dichtheid.

Ook bij de pruiken van Hairmasters kunt u kiezen tussen 100% menselijk haar en synthetisch haar. Beiden typen brengen diverse voordelen met zich mee. Waar een pruik van 100% menselijk haar vaak meer kost dan een pruik van synthetisch haar, kunt u het zelf wassen, föhnen en in model brengen. Synthetische pruiken zijn daarentegen goedkoper en onderhoudsvriendelijker. Bovendien kunt u synthetische pruiken ook wassen en in model brengen (afhankelijk van het type vezel dat u kiest). Bij Hairmasters kijken we samen wat de beste oplossing voor u is.

Kom bij ons langs voor vrijblijvend advies!

Bent u geïnteresseerd geraakt in een pruik of haarstukje op maat? Weet u alleen nog niet welk haarwerk bij u past? Of wilt u graag meer geïnformeerd worden over de diverse mogelijkheden? Kom dan bij ons langs voor vrijblijvend advies!

Hairmasters beschikt over meerdere vestigingen verspreid door heel Nederland. Via ons handige overzicht vindt u eenvoudig een vestiging bij u in de buurt! De centrale administratie van Hairmasters is geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 14.00 uur. Onze medewerkers zien u graag tegemoet en beantwoorden met alle plezier al uw vragen.

Neem contact op!

    

Wij werken o.a. samen met: