info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Haarstuk op maat

De haarstukken op maat van Hairmasters zijn geschikt voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. De haarstukken voor mannen, veelal toupets genoemd, zijn perfect om inhammen en kale plekken te verbergen. De haarstukken of haaraanvullingen voor vrouwen geven iedere vrouw het haar waar ze altijd van droomden. Krullend haar, lang haar, haar met veel volume of een pony, het is mogelijk met de haarstukken van Hairmasters! Dankzij de ruime expertise en de jarenlange ervaring van onze haarspecialisten helpen zij u met het vinden van de perfect oplossing. Niemand zal uw haarstuk op maat van echt kunnen onderscheiden!

Neem contact op!

Haarstukken speciaal op maat gemaakt

Bij Hairmasters kunt u kiezen voor één van onze confectie (kant-en-klare) haarstukken of voor een haarstuk speciaal voor u gemaakt. Met een haarstuk op maat kunt u al uw wensen en verwachtingen bespreken met één van onze haarspecialisten. U kunt ook de kleur, het model, het haartype en nog veel meer bepalen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor 100% menselijk haar of voor een haarwerk van synthetisch haar. Ook wordt het haarstuk op maat afgestemd op de vorm van uw hoofd. Door de speciale pasvorm zal het haarstuk perfect passen waardoor het draagcomfort aanzienlijk verhoogd wordt! Tenslotte kunt u ook samen met de specialist het haar stylen. Wil u er wax, gel of mousse in? Of wilt u liever tips voor het droogföhnen, krullen of stijlen van uw haarstuk? De Hairmasters haarspecialisten vertellen u er alles over!

100% menselijk haar

Indien u kiest voor een haarstuk op maat gemaakt van 100% menselijk haar, kunt u uit verschillende haartypen kiezen. Bij Hairmasters maken we immers onze haarwerken van of Europees haar, Kaukasisch haar of Aziatisch haar. Ieder haartype heeft unieke eigenschappen zoals de textuur, de kleur, de dichtheid van het haar en de haardikte. Er wordt naar uw unieke kenmerken gekeken om te zien welk haartype het beste bij u past.

Synthetisch haar

De haarstukken van synthetisch haar brengen velen voordelen met zich mee. Het voornaamste voordeel van een synthetisch haarwerk is de prijs. Veelal zijn synthetische haarstukken goedkoper dan haarstukken van human hair. Ook zijn haarwerken van synthetisch haar vaak onderhoudsvriendelijker en verkleuren ze minder snel. Afhankelijk van het type haarvezel dat u kiest, kunt u het haar op diverse manieren stylen. Zo kunt u bij de keuze voor een cyber-vezel het haarwerk drogen, wassen en stylen met een stijl- of krultang. De haarspecialisten van Hairmasters kunnen meer informeren over de mogelijkheden. Zowel voor haarstukken voor vrouwen als haarstukken voor mannen.

Kom bij ons langs voor vrijblijvend advies!

Heeft u vragen over een toupet, haarstukje, haarwerk of pruik waar u het antwoord niet op heeft kunnen vinden? Of wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn om een haarstuk op maat te kopen? Kom dan bij ons langs voor een vrijblijvend advies.

Hairmasters beschikt over meerdere vestigingen verspreid door heel Nederland. Via ons handige overzicht vindt u eenvoudig een vestiging bij u in de buurt! De centrale administratie van Hairmasters is geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 14.00 uur. Onze medewerkers zien u graag tegemoet en beantwoorden met alle plezier al uw vragen!

Neem contact op!

 

Reviews

 • Voornaam Achternaam

  9 / 10
  Lorem ipsum dolor sit amet. Qui quod doloremque ab vero debitis nam iusto accusamus. Et quod nihil vel magni voluptas eos minima dolores et distinctio dolor.
 • Voornaam Achternaam

  7.5 / 10
  Lorem ipsum dolor sit amet. Qui quod doloremque ab vero debitis nam iusto accusamus. Et quod nihil vel magni voluptas eos minima dolores et distinctio dolor.
 • Voornaam Achternaam

  8.5 / 10
  Lorem ipsum dolor sit amet. Qui quod doloremque ab vero debitis nam iusto accusamus. Et quod nihil vel magni voluptas eos minima dolores et distinctio dolor.

Wij werken o.a. samen met: