info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Dames pruiken

Bent u op zoek naar een dames pruik? Heeft u last van dunner wordend haar, kale plekken of bent u simpelweg op zoek naar een nieuw kapsel? Dan zijn de pruiken van Hairmasters perfect voor u! In het ruime assortiment van Hairmasters vindt u talloze pruiken voor vrouwen. U vindt pruiken in ieder model, iedere kleur en met iedere styling. Samen met onze haarspecialisten gaat u op zoek naar de pruik die het beste bij u past. U krijgt bovendien advies van de Hairmasters specialisten over het onderhoud en de styling van de pruik. Niemand in uw omgeving zal doorhebben dat u een haarstuk draagt. Tijd om uw zelfvertrouwen een boost te geven! 

Diverse soorten pruiken voor dames 

U kunt bij Hairmasters niet alleen terecht wanneer u op zoek bent naar een pruik, maar ook wanneer u zoekt naar een haarstukje, toupet of ander haarwerk. Met meer dan 55 jaar ervaring weten de haarspecialisten van Hairmasters als geen ander hoe zij uw pruik moeten stylen. Op basis van uw wensen wordt het perfecte haarstuk uitgekozen of samengesteld. Afhankelijk van uw behoeften kiest u voor een confectie model of een op maat gemaakte pruik. Ongeacht uw keuze, u kunt bij Hairmasters altijd kiezen voor een pruik van echt haar of van synthetisch haar. Wilt u graag de dames pruiken met uw eigen ogen bekijken? Dan nodigen wij u van harte uit bij één van onze locaties. Onze haarspecialisten zien u graag tegemoet!

Vrijblijvende consult bij Hairmasters

Wilt u meer weten over de pruiken van Hairmasters? Of bent u op zoek naar meer informatie over onze diensten, haarwerken, haarstukjes of bevestigingsopties? Plan dan een vrijblijvend consult bij ons in! Tijdens deze consult bespreken we alle opties voor een haarwerk en bekijken we welk haarstuk het beste bij u past. Plan de consult eenvoudig in door contact met ons op te nemen. Bel naar 054 – 67 29 226 of vul het contactformulier op onze website in.

Neem contact op!

Wij werken o.a. samen met: