info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Haarwerken

Heeft u als gevolg van haaruitval last van dun haar, inhammen of kaalheid? Dan is het goed voor te stellen dat u hier onzeker van kunt worden. Haar is een belangrijk onderdeel van uw uiterlijk en wanneer u te maken krijgt met haaruitval is het goed voor te stellen dat hierdoor uw zelfvertrouwen afneemt. Bij Hairmasters helpen wij u graag om door een haarwerk uw zelfvertrouwen terug te krijgen.

Dankzij de professionaliteit van onze medewerkers en de vele verschillende mogelijkheden is er altijd een oplossing te vinden voor uw probleem. Wij adviseren u graag, zodat uw kapsel weer helemaal naar wens is.

Haarwerken in verschillende soorten en maten

Om in ieders wens te kunnen voorzien werken wij bij Hairmasters met verschillende soorten haarwerken, wij bieden haarwerken dames en haarwerken voor mannen. Welk haarstuk voor u het meest natuurlijk is, hangt af van verschillende factoren. Allereerst kijken we naar de huidige staat van uw eigen haar en bespreken we uw wensen. 

Eén van onze specialisten helpt u graag met een persoonlijk advies om uiteindelijk tot de beste onzichtbare haarwerken te komen die het beste bij u passen.

Op maat gemaakte haarwerken van Hairmasters

Toupet of haarstukje

Heeft u last van dunner wordend haar, kale plekken of inhammen? Dan kan een toupet of haarstukje wellicht de oplossing bieden. Bij Hairmasters werken we met twee verschillende soorten materialen: 100% menselijk haar en synthetisch haar. Beide materialen zijn van hoge kwaliteit en hebben zo hun voor- en nadelen. Daarnaast heeft u de keuze uit confectie modellen of op maat modellen.

Pruiken

Een pruik zou voor u wellicht ook de uitkomst kunnen bieden. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden op het gebied van pruiken. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit synthetische pruiken en pruiken van 100% echt menselijk haar. Daarnaast kunt u kiezen voor confectie of voor een (semi) op maat gemaakte pruik.

haarwerken haarwerk vrouwen ervaringen

Uitsluitend de beste kwaliteit haarwerken

Om het eindresultaat er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien werken wij uitsluitend met de beste materialen. Bij Hairmasters bieden wij toupets, haarstukjes, haarwerken voor mannen en pruiken aan van synthetische haren en 100% human hair van de hoogste kwaliteit. Wat ons betreft bieden wij de beste haarwerken van Nederland aan.

100% echt human hair

Een haarwerk van echt menselijk haar, ook wel human hair genoemd, is enkel gemaakt van 100% echte haren. Haarwerken van echt haar verdelen we onder in drie categorieën: Europees haar, Kaukasisch haar en Aziatisch haar. Deze verschillende haarsoorten hebben elk typerende eigenschappen in dikte, textuur, kleur en dichtheid. Bij het samenstellen van een haarstuk wordt gekeken welk haartype het best overeenkomt met uw eigen haar en wensen, om zo een natuurlijk mogelijk resultaat te kunnen behalen.

Wanneer u kiest voor echt haar brengt dit veel voordelen met zich mee. Zo kunt het haarwerk zelf wassen en droogföhnen. Vervolgens kunt u met behulp van een stijltang of krultang uw haar in het gewenste model brengen. Ook is het bij echt haar mogelijk om te verven of bij te kleuren door uw haarwerkspecialist. Dit kan bijvoorbeeld nadat de kleur van uw haarstuk is opgelicht door de zon, en u wilt het graag weer terug verven naar de originele kleur.

Naast dat menselijk haar kan verkleuren, heeft het als nadeel dat echt haar doorgaans kostbaarder is dan synthetische haarwerken.

Haarwerk Haarwerk kopen

Neem contact op!

Haarwerken van synthetische materialen

Een synthetisch haarwerk is tegenwoordig vrijwel niet meer van het echt te onderscheiden. De technieken en ontwikkelingen op het gebied van synthetisch haar zijn aanzienlijk verbeterd. Hierdoor kunnen wij synthetisch haar van hoge kwaliteit aanbieden, met vrijwel dezelfde uitstraling als human hair. Hierdoor kun je haarwerken van cyber-vezels behandelen alsof het human hair is.

U kunt het haarwerk zelf wassen, drogen met een föhn en in model brengen met een stijltang of krultang. Kiest u voor een variant met Kanekalon-vezels? Dan kunt u het haarwerk nog steeds zelf wassen, maar u mag het niet drogen of in model brengen met een föhn, stijltang of krultang. Bij synthetische modellen is het niet mogelijk om deze te verven of bij te kleuren.

Haarwerken van synthetische materialen zullen doorgaans niet snel verkleuren, zijn onderhoudsvriendelijk en minder kostbaar dan varianten van echt menselijk haar.

Laat u adviseren door onze specialisten

Bent u online op zoek naar een haarwerk, maar weet u nog niet precies waar uw voorkeur naar uitgaat? Laat u dan adviseren door één van onze specialisten. Zij kunnen u diverse confectie (kant-en klare) haarwerken laten zien zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Daarnaast denken wij graag met u mee over maatwerk haarstukjes, pruiken of toupets.

HaarwerkspecialistHaarwerken en pruiken kopenHaarwerken online kopenHaarwerkspecialistenKant en klaar kapsel kopen

Resultaat pruik 1    Resultaat pruik 2     Zonder/voor pruik    Resultaat pruik 3    Resultaat pruik 4

Confectie haarwerken

Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden op het gebied van haarwerken, bieden wij diverse confectie modellen aan. Een confectie haarstuk is een kant-en-klaar haarwerk waarbij u een beperkte keuze heeft in modellen, kleuren en maten. Zo kunt u het haarstuk vooraf passen om te zien of het naar wens is. Ook kunt u zo bepalen welke haarkleur en -lengte uw voorkeur heeft. Mocht u een confectie model vinden dat helemaal naar uw zin is, hoeft u niet lang te wachten tot deze geleverd wordt omdat deze haarwerken vaak uit voorraad verkrijgbaar zijn.

Haarwerken AlmeloOnzichtbare haarwerkenBeste haarwerken van nederland

Haarwerken speciaal voor u op maat gemaakt

Heeft u speciale wensen op het gebied van een haarwerk of biedt een confectie haarwerk voor u geen uitkomst? Bij Hairmasters bieden wij u de mogelijkheid om haarwerken en pruiken op maat te laten maken. Hierbij wordt de pruik, het haarstuk of de toupet volledig op maat aangepast aan uw persoonlijke wensen. Denk hierbij aan een unieke kleurcombinatie of een lengte die niet voorkomt bij de confectie haarwerken.

Daarnaast wordt de pasvorm op maat gemaakt zodat het een hoog draagcomfort heeft.

Vrijblijvend consult bij pruiken

Kom langs voor een vrijblijvend advies

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor u zijn? Of wilt u graag een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken door te bellen naar 0546 – 65 69 28 of een e-mail te sturen naar info@hairmasters.nl. Of maak een afspraak en kom langs bij één van onze vestigingen. Onze haarwerkspecialisten helpen u graag verder.

Neem contact op!

Meest gestelde vragen

Welke soorten haarwerken zijn verkrijgbaar?

Er zijn veel verschillend soorten haarwerk te verkrijgen, zowel voor mannen als voor vrouwen. Voor iedereen is een ander haarstuk van belang. We kijken altijd eerst naar de huidige staat van uw haar. Uiteindelijk kiezen we, samen met u, het beste haarstuk. Denk hierbij aan een toupet, een haarstukje of een totale pruik. Voor alle soorten haarwerken bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons krijgt u uitsluitend de beste kwaliteit en 100% human hair.

Is het haarwerk van 100% human hair?

Wij bieden toupets, haarstukjes en pruiken aan van synthetisch haar en 100% human hair. Hierdoor garanderen wij de hoogste kwaliteit. Bij het samenstellen van het haarwerk kijken we welk haartype het best overeenkomt met uw eigen haar én wensen. Wij streven naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Haarwerken van human hair hebben veel voordelen. Denk hierbij aan het eenvoudig zelf wassen en föhnen. Het is zelfs mogelijk om deze haarwerken te kleuren.

Is het mogelijk om het haarwerk op maat te laten maken?

Bij Hairmasters is het mogelijk om haarwerken op maat te laten maken. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten en wij maken het mogelijk. Denk hierbij aan bepaalde kleurencombinaties en lengtes die bijvoorbeeld bij confectie haarwerken niet mogelijk zijn. Doordat onze producten op maat gemaakt zijn, hebben onze haarwerken een hoog draagcomfort. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend advies. Wij denken graag met u mee.

Neem contact op!

Haarwerken dames Resultaat haarwerk Haarwerken vrouwen Voorbeeld haarwerk

Veelgestelde vragen

Hoe onderhoud ik mijn haarwerk?

Wij hebben speciale producten waarmee u uw haarwerk onderhoudt. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het verdere onderhoud. Zoals: knippen van uw eigen haar, kleuren, bijwerken en behandelen van uw nieuwe haar en het opnieuw aanbrengen van de bevestiging.

Hoe lang gaat mijn haarwerk mee?

De levensduur van uw haarwerk is afhankelijk van het soort haarwerk en de eisen die u daaraan stelt. Gemiddeld gaat een haarwerk, mits goed onderhouden, ongeveer 9 tot 12 maanden mee. Het is belangrijk uw haarwerk goed te onderhouden en regelmatig door ons te laten behandelen. Zo verlengt u de levensduur van uw haarwerk.

Kan het haarwerk afwaaien?

Alle haarwerken kunnen wij zo bevestigen dat deze niet afwaaien.

Wat zijn de kosten voor een haarwerk?

De kosten voor een haarwerk verschillen per soort. Heeft u een klein haarstukje of een volledige pruik? Heeft u echt of synthetisch haar? Hoe is het haarwerk gemaakt? Dat zijn allemaal factoren die van invloed zijn op de prijs. In ons eerste, vrijblijvende gesprek, laten wij u graag de verschillende haarvormen zien en geven wij u een prijsindicatie.

Hoe verzorg ik mijn synthetische pruik?

Het haar kan gekamd worden, maar dit moet wel voorzichtig. Werk hierbij van onder naar boven. Er mag beslist geen gewone shampoo gebruikt worden. Hiervoor hebben wij speciale shampoo.

Zijn aan een eerste bezoek kosten verbonden?

Nee, het eerste bezoek is geheel vrijblijvend. Wij bieden u deze service omdat wij het belangrijk vinden eerst van u te horen wat uw wensen zijn. In dit gesprek vertellen wij over de verschillende mogelijkheden. Wij streven ernaar het intakegesprek binnen 5 werkdagen, nadat u ons heeft benaderd, te plannen.

Ik ben niet in staat uw zaak te bezoeken. Hoe kan ik nu een haarwerk uitzoeken?

U bent bijvoorbeeld slecht ter been of u ligt in het ziekenhuis en u wilt graag een haarwerk uitzoeken. In de meeste gevallen komen wij bij u langs. Ter plekke bekijken wij welk haarwerk voor u het meest geschikt is.

Kan ik met mijn haarwerk zwemmen?

In principe kunt u alles met uw nieuwe haar doen, wat u anders ook gewend bent te doen. Twijfelt u over de mogelijkheden dan is het beter eerst even met onze haarwerkspecialisten te overleggen.

Ik onderga chemotherapie en ik weet niet of mijn haar gaat uitvallen. Wat kan ik het beste doen?

U kunt bij ons geheel kosteloos een haarwerk reserveren voor een periode van minimaal 3 weken. Het is raadzaam voordat u de chemotherapie ondergaat bij Hairmasters de verschillende mogelijkheden door te spreken en eventueel alvast een haarwerk aan te laten meten. Mocht u uw nieuwe haarwerk nodig hebben, dan is uw haarwerk per direct beschikbaar.

Waar kan ik terecht als ik niet tevreden ben met mijn haarwerk?

Ondanks onze zorgvuldige werkwijze kan het zijn dat u toch niet helemaal tevreden bent. Als dat zo is, laat het ons dan meteen weten. In elke vestiging van Hairmasters is een kwaliteitsmanager werkzaam. Bij hem of haar kunt u terecht met uw vragen. Ook kunt u uw opmerkingen mailen aan het hoofdkantoor in Almelo (info@hairmasters.nl). Komt u er met Hairmasters niet uit dan heeft u de mogelijkheid uw klacht aan te melden bij de Haarwerk Specialist Branche Organisatie (HSBN). Meer informatie over deze commissie vindt u op www.hsbn.nl In alle gevallen besteden wij alle zorg u zo goed mogelijk te helpen, met als doel: Alsnog een prettige ervaring!

Is een afspraak maken gewenst?

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken de haarwerkspecialisten van Hairmasters op afspraak. Hierdoor hoeft u nooit lang te wachten en heeft de haarwerkspecialist alle aandacht voor u, uw haarprobleem én vooral uw wensen.

Wat kost een pruik van echt haar?

De prijzen verschillen per type. Pruiken van echt haar zijn duurder dan synthetische pruiken. Vanuit de basisverzekering heeft u recht op een vergoeding en in sommige gevallen een aanvullende vergoeding. Hiervoor kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Is een toupet geschikt voor mij?

Met een toupet bedekken we een gedeelte van het hoofd. Hairmasters heeft toupets die geschikt zijn voor een terugtrekkende haarlijn, kale plekken en inhammen. Daarnaast zijn de toupets beschikbaar in echt haar en synthetisch haar.

Wat zijn de voordelen van een toupet van synthetisch haar?

De toupets van synthetisch haar zijn niet meer van echt te onderscheiden. Door nieuwe ontwikkelingen zien ze er zeer realistisch uit. Daarnaast is synthetisch haar doorgaans veel goedkoper. Afhankelijk van het soort vezel kunt u het toupet behandelen als human hair.

Hoe bevestig ik mijn toupet?

Er zijn verschillende bevestigingsmethoden. De methode is afhankelijk van het soort haarwerk en of u nog eigen haar heeft waaraan het haarwerk bevestigd kan worden. Er zijn permanente en semipermanente bevestigingsmethoden. Hierbij wordt er gebruikt gemaakt van lijm of tape. Lees hier meer over de bevestigingsmethoden.

Hoe onderhoud ik mijn haarwerk/pruik?

Voor haarwerken van echt haar en synthetisch haar gelden andere onderhoudsregels. Hier kunt u alle informatie vinden over het onderhouden van uw pruik/haarwerk.

Wij werken o.a. samen met: