Haaruitval

Een mens verliest gemiddeld honderd haren per dag. Dat merk je niet, dat gebeurt gewoon en het natuurlijke proces zorgt ervoor dat het haar aangroeit. Pas als je haar niet meer aangroeit, je kaal wordt, inhammen krijgt, kan kaalheid of dunner wordend haar een probleem worden of al zijn.

Waarom iemand haar verliest kan meerdere oorzaken hebben, zoals de haarziekte alopecia of trichotillomanie (dwangmatig uittrekken van haar). Of als je kanker hebt en een medische behandeling met bijvoorbeeld een chemokuur moet ondergaan. Maar niet altijd is een medische reden aan te wijzen. De een wordt nu eenmaal kaal, heeft inhammen of dun haar en de ander niet.

Het verlies van je haar kan een grote impact hebben en diep verdriet veroorzaken. Wij kunnen de ziekte niet wegnemen of kaalheid tegengaan. Wij kunnen er wél voor zorgen dat u een haarwerk krijgt waar u zich weer fijn bij voelt. Kapsels die passen bij uw eigen ik, uw persoonlijkheid. Onze haarwerkspecialisten helpen u met het kiezen van het juiste haarwerk. Het wordt uw haar, uw keuze.

Inhammen bij een man          Haarwerken voor een man          Close up van een pruik voor een man

Wij werken o.a. samen met: