info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Pruiken voor mannen

De pruiken van Hairmasters zijn perfect voor mannen die last hebben van haaruitval of dunner wordend haar. Met één van onze pruiken voor mannen zal niemand in uw omgeving zien dat u een pruik draagt. De haarspecialisten van Hairmasters zijn in staat om uw kapsel er weer uit te laten zien zoals u dat wilt. Met meer dan 55 jaar ervaring beschikken wij over ruime kennis en weten we precies wat er allemaal mogelijk is. U kunt bij Hairmasters terecht wanneer u op zoek bent naar een pruik voor mannen, haarstukjes, toupets en meer! In ons assortiment vindt u onder andere haarwerken met synthetisch of echt haar en kunt u kiezen tussen confectie haarwerk of haarwerk op maat. Neem contact op met één van onze specialisten wanneer u de mogelijkheden wilt bespreken.

Neem contact op!

Diverse soorten pruiken voor heren

In het ruime assortiment van Hairmasters vindt u een tal van pruiken voor mannen. Wij bieden een grote diversiteit in soorten, maten en kleuren aan. Bij Hairmasters beschikken wij over blonde pruiken, grijze pruiken, bruine pruiken en nog veel meer! Indien u langskomt bij één van onze locaties kunt u al onze standaard modellen proberen om te zien wat het beste bij u past. U wordt hierin ondersteund door onze haarspecialisten die u alles kunnen vertellen over de haartypes, diktes, modellen en pasvormen. Bij Hairmasters kunt u kiezen voor een confectie model of een pruik voor mannen op maat.

Confectie model of een pruik op maat

Wanneer één van onze standaard modellen perfect bij u past, kiest u voor een confectie model. Deze kant-en-klare modellen hebben een zeer snelle levering en zijn, met de juiste styling, niet van echt te onderscheiden. Indien deze modellen niet goed bij u passen, raden wij een pruik op maat aan. Bij een pruik op maat bepaalt u zelf de kleur, het model, de styling, het haartype en nog veel meer. Bovendien wordt de pruik op de pasvorm van uw hoofd afgestemd waardoor het draagcomfort aanzienlijk toeneemt! Kom langs bij één van de Hairmasters vestigingen in Nederland en bespreek uw mogelijkheden met onze specialisten.

Vrijblijvend consult bij Hairmasters

Indien u graag meer wilt weten over onze pruiken voor mannen of over andere haarwerken, kunt u een vrijblijvend consult inplannen. Tijdens dit eerste gesprek bespreken we uitvoerig de mogelijkheden voor een haarstuk wat goed bij u past. U kunt onze haarwerken ook passen tijdens het consult. Naar aanleiding van dit gesprek kunt u bepalen of u geïnteresseerd bent in een pruik, toupet of haarstuk van Hairmasters. U kunt deze consult eenvoudig inplannen door contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0546 – 65 69 28of door het contactformulier op onze website in te vullen.

Neem contact op!

Wij werken o.a. samen met: