Pruiken Haarlem

Is uw kapsel momenteel niet meer wat het ooit is geweest en mist u uw volle bos met haar? Haarproblemen kunnen van grote invloed zijn op uw zelfvertrouwen, waardoor u belemmerd kunt worden in uw dagelijks leven. Bij Hairmasters begrijpen we dat u graag een oplossing wilt voor uw haaruitval, plaatselijke kaalheid of inhammen.
Met een synthetisch haarwerk of een pruik van 100% human hair kunnen we uw kapsel er weer uit laten zien zoals u wenst. Wij bieden haarstuk van echt haar aan, maar onze toupets en pruiken in Haarlem van synthetische haren zijn tegenwoordig bijna niet meer van het echt te onderscheiden. Daarnaast helpen we graag zowel mannen, vrouwen als kinderen verder met onze haaroplossingen. 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van haarwerken in Haarlem? Kom langs in onze Hairmasters vestiging in Den Haag of bezoek onze salon in Woerden voor een vrijblijvend consult. Beide salons zijn zo’n drie kwartier rijden van Haarlem, oftewel: uw haaroplossing is dichterbij dan u denkt!

Er is een Hairmasters oplossing voor iedereen

Kaal worden kan een natuurlijk gevolg zijn van het ouder worden. Zeker mannen kunnen met de jaren last krijgen van kale plekken en plaatselijke haaruitval. Andere oorzaken van haaruitval kunnen alopecia, haarverlies door chemo of trichotillomanie zijn. Wat bij u de oorzaak ook is, wij kunnen het ons bij Hairmasters goed voorstellen dat u graag wilt weten welke mogelijkheden er zijn om uw haarprobleem op te lossen. 

Voor een pruik in Haarlem en omgeving bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaren hebben we voor ieder denkbaar haarprobleem een passende oplossing. Ontdek wat een Hairmasters haarstuk in Haarlem en omgeving voor u kan betekenen. Zo vinden we samen een goede uitkomst waarmee u uw zelfvertrouwen weer terugkrijgt en trots kunt zijn op uw kapsel.

Dé salon voor pruiken in Haarlem en omgeving

Een pruik of haarwerk kopen in Haarlem en omgeving doet u bij Hairmasters Den Haag of Woerden. Onze haarspecialisten nodigen u graag uit voor een vrijblijvend consult om kennis te maken met u en uw haarprobleem. Bovendien kunt u in een van onze salons onze haarwerken en pruiken met eigen ogen aanschouwen en beoordelen. 

Onze locatie in Den Haag is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Daarnaast is de vestiging op even weeknummers ook geopend op maandag van 10.00 tot 15.00 uur en op oneven weeknummers op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur.

Hairmasters in Woerden is van dinsdag tot en met vrijdag geopend tussen 9.00 en 17.00 uur. Op maandag en zaterdag is deze vestiging gesloten.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van Hairmasters? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken door te bellen naar 0546 – 65 69 28 of een mail te sturen naar info@hairmasters.nl.

Neem contact op!

Adres

Woerden

Polanerbaan 2 / 8
3447 GN Woerden                                                      Plan route
t: 0348 – 42 05 65
m: woerden@hairmasters.nl

Den Haag


Ammunitiehaven 191
2511 XH Den Haag                                              Plan route
t: 070 – 3630650
m: denhaag@hairmasters.nl

Wij werken o.a. samen met: