info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Pruiken Zaandam

Haaruitval, plaatselijke kaalheid en inhammen; iedereen kan ermee te maken krijgen. Herkent u zich hierin en bent u daarom op zoek naar een pruik in Zaandam en omgeving? Maak kennis met Hairmasters, wij zijn de specialist op het gebied van aanvullend haar zoals een pruik van echt haar of een toupetje. Maar daarnaast bieden we nog tal van andere oplossingen, zodat we iedereen met een haarprobleem een passende oplossing kunnen bieden. 

Om zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen met onze haarwerken en haarstukjes van echt haar, hebben wij verschillende vestigingen in Nederland. Zo zit er altijd een Hairmasters salon bij u in de buurt. Voor een pruik in Zaandam en de nabije omgeving verwijzen wij u graag door naar Hairmasters Woerden of Den Haag. Deze beide vestigingen zijn op minder dan een uur rijden vanaf Zaandam. 

Vind uw pruik in Zaandam en omgeving

Is uw kapsel momenteel niet meer wat het ooit is geweest en mist u uw volle bos met haar? Met een synthetisch haarwerk of een pruik van 100% human hair kunnen we uw kapsel er weer uit laten zien zoals u wenst. 

Ongeacht de vestiging die u wilt bezoeken, kunt u persoonlijke aandacht verwachten van onze haarspecialisten. Wij vinden het belangrijk om de tijd voor u te nemen en uw persoonlijke verhaal aan te horen. Zo weten we zeker dat we samen tot een haaroplossing komen waarbij u zich comfortabel en zelfverzekerd voelt. 

Haarwerk in Zaandam? Bezoek Hairmasters Den Haag of Woerden

Bij Hairmasters nodigen wij u van harte uit om bij ons langs te komen voor een vrijblijvend consult. We beantwoorden graag al uw vragen en geven uw persoonlijk advies. Bezoek onze salon in Den Haag of Hairmasters in Woerden en wij denken graag met u mee. 

Onze locatie in Den Haag is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Daarnaast is de vestiging op even weeknummers ook geopend op maandag van 10.00 tot 15.00 uur en op oneven weeknummers op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur. 

Hairmasters in Woerden is van dinsdag tot en met vrijdag geopend tussen 9.00 en 17.00 uur. Op maandag en zaterdag is deze vestiging gesloten. Voor een afspraak kunt u bellen naar 070 – 3630650 of stuur een mail naar denhaag@hairmasters.nl.

Neem contact op!

Adres

Den Haag


Ammunitiehaven 191
2511 XH Den Haag                                              Plan route
t: 070 – 3630650
m: denhaag@hairmasters.nl

Woerden

Polanerbaan 2 / 8
3447 GN Woerden                                                      Plan route
t: 0348 – 42 05 65
m: woerden@hairmasters.nl

Wij werken o.a. samen met: