info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Kaal worden

Als je ouder wordt, kun je haar verliezen, dat blijvend is. Kaalheid onder mannen komt meer voor dan kaalheid onder vrouwen.  De kale plekken op het hoofd zijn zichtbaar aan de voorkant, midden op het hoofd en/of aan de achterkant. In de loop van de jaren worden deze plekken groter. Bij sommigen blijft aan de zijkant alleen een rand met haar over.

Vindt u het haarverlies erg en wilt u hier iets aan doen dan zijn er gelukkig mogelijkheden. Oplossingen waar wij u graag bij helpen.

Waarom iemand kaal wordt, verschilt per persoon. De een wordt kaal, de ander behoudt zijn haar. Naarmate je ouder wordt, is het een natuurlijk proces dat het haar dunner wordt en zelfs helemaal niet meer aangroeit met kaalheid als gevolg. Naast het natuurlijke proces kunnen ook hormonen van invloed zijn op haargroei. Evenals het gebruik van medicijnen of het ondergaan van medische behandelingen. Kaalheid kan ook optreden als gevolg van een haarziekte zoals alopecia.

Maakt u zich zorgen? Bespreek met de huisarts wat de oorzaken van uw kaalheid kunnen zijn.

Kom langs voor een vrijblijvend advies

Bent u benieuwd welke mogelijkheden er voor u zijn? Of wilt u graag een persoonlijk advies op maat? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken door te bellen naar 0546 – 65 69 28 of een e-mail te sturen naar info@hairmasters.nl. Of maak een afspraak en kom langs bij één van onze vestigingen. Onze haarwerkspecialisten helpen u graag verder.

Neem contact op!

Wij werken o.a. samen met: