info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Inhammen

Een teruglopende haargrens of inhammen. Menig man (en in sommige gevallen ook vrouw) krijgt er mee te maken. Bij de ene persoon gaat het wat sneller dan de ander, ook het moment waarop inhammen beginnen te ontstaan verschilt per persoon. Het proces kan al starten op twintigjarige leeftijd maar het kan ook later starten en heel langzaam verlopen. In het begin is het vaak nog goed mogelijk om de kale plekken te maskeren met het eigen haar. Wanneer de inhammen of kale plekken in het haar groter worden, is het niet meer goed mogelijk om het te maskeren.

We begrijpen heel goed dat het een vervelende ervaring kan zijn en er zijn gelukkig tal van mogelijkheden om het op te lossen. Hairmasters staat u graag bij en helpt u met de best passende oplossing.

Neem contact op!

Oorzaken

Inhammen kunnen ontstaan door verschillende zaken. Het kan te maken hebben met stress. Dit heeft invloed op de conditie van het haar. Er komen bij stress hormonen vrij die melkzuren veroorzaken op de hoofdhuid en dit kan de haarwortels aantasten. Een andere oorzaak waardoor inhammen kunnen ontstaan is vitaminetekort. Een goede haargroei wordt gestimuleerd door vitaminen en mineralen. Wanneer er een tekort optreedt heeft dit direct effect op het haar. Gezond eten is dus ontzettend belangrijk. Bij vrouwen kunnen inhammen ook ontstaan tijdens of na een zwangerschap. Het is een proces wat moeilijk vermeden kan worden en waar weinig aan gedaan kan worden.

De laatste oorzaak is het erfelijk bepaald zijn van het wel of niet krijgen van inhammen. Bij erfelijke kaalheid trekt de haargrens terug, dit kan starten met inhammen. Vaak volgt hierna de kruin en de rest van het hoofd. Op het achterhoofd en rond de oren blijft het haar vaak wel groeien.

Consult zonder verplichtingen

Mocht u last hebben van inhammen of beginnende kaalheid, dan kunnen wij u goed adviseren wat de mogelijkheden zijn om dit op te lossen. Wij hebben hoge kwaliteit op maat gemaakte haarstukken, haarwerken, toupet. Hiervoor plannen we graag vrijblijvend een eerste consult. Hierin laten wij verschillende soorten haarwerken zien en bespreken met u de mogelijkheden. Hier is ook ruimte om alle vragen die u heeft te beantwoorden. Zoals aangegeven is het vrijblijvend maar mocht u ervoor kiezen om een haarwerk te kopen, dan plannen wij samen met u een vervolgtraject.\

Hier een voorbeeld van een mooi resultaat dat is bereikt door middel van het toupet.

Toupet voor mannen Toupet mannen

Neem contact op met Hairmasters

Wilt u weten wat Hairmasters voor u kan doen en wat de mogelijkheden voor u zijn? Wij hebben haarstukken voor vrouwen maar ook haarstukken voor mannen. We doen altijd onze uiterste best om binnen vijf werkdagen een intakegesprek in te plannen. Voor een gesprek kunt u langskomen op één van onze vestigingen in Nederland, ons online contactformulier invullen of bellen naar 0546 – 65 69 28. Onze haarspecialisten staan u graag te woord en geven u uitgebreid advies over onze oplossingen bij inhammen.

Neem contact op!

Wij werken o.a. samen met: