Pruiken Woerden

Hairmasters Woerden biedt de haaroplossing voor als u last heeft van kaalheid, inhammen of dun haar. Hairmasters is de specialist op het gebied van haarwerken zoals haarstukjes, pruiken en toupetten. Dus bent u op zoek naar pruiken of haarwerken in Woerden? Kom dan eens langs in onze salon. Laat u verder helpen door een van onze haar specialisten en straal weer als nooit tevoren.

Waarom Hairmasters Woerden?

Wij van Hairmasters vinden het ontzettend belangrijk dat u vol zelfvertrouwen onze salon weer verlaat. Het verliezen van haar is een ingrijpende gebeurtenis. Met onze ervaring, kennis en vakmanschap creëren we het kapsel dat bij u past. Alles is mogelijk, samen bespreken we uw wensen, passen we wat modellen en komen samen tot de juist keuze. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent, het draait immers allemaal om u.  

Haarwerken Woerden

Met ons uitgebreide aanbod aan pruiken, haarstukjes, en toupetten hebben we altijd een passende oplossing voor pruiken en haarwerken in Woerden. Onze verschillende haarkleuren, modellen, maten, lengtes en haartypen zorgen ervoor dat u een ruime keuze heeft. Naast onze standaardmodellen kunt u bij Hairmasters ook terecht voor haarwerk op maat. Een van onze specialisten begeleidt u hierin van A tot Z. Een haarstuk op maat wordt volledig op uw wensen afgestemd. Met onze pruiken, haarstukken en toupetten van hoogwaardige kwaliteit heeft niemand in de gaten dat u een pruik draagt. 

Onze pruiken en haarwerken in Woerden zijn verkrijgbaar in twee verschillende soorten materialen, namelijk; 100% menselijk haar of synthetisch haar. Deze keuze is aan u. 

Wat kunt u van ons verwachten? 

  • Persoonlijke begeleiding van A tot Z;
  • De specialist in pruiken en haarwerk in Woerden
  • Méér dan 55 jaar ervaring;
  • Vakmanschap;
  • Professioneel en deskundig advies;
  • Ruime keuze uit pruiken, haarwerken, toupets en meer;
  • Advies op maat.

Vrijblijvend consult met één van onze haarspecialisten

Pruik, haarstuk of toupet kopen? We nodigen u graag uit in onze sfeervolle salon in Woerden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van pruiken of haarwerk in Woerden? Neem contact op met een van één onze haarspecialisten door ons online contactformulier in te vullen, te bellen naar 0348 – 420565 of stuur een mail naar info@hairmasters.nl. We plannen graag samen met u een vrijblijvend intakegesprek, zo kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en uw wensen. Want wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Neem contact op!

Adres

Polanerbaan 2 / 8
3447 GN Woerden                                                      Plan route
t: 0348 – 42 05 65
m: woerden@hairmasters.nl

Wij werken o.a. samen met: