info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Haarstuk voor mannen van Hairmasters

Zoekt u een haarstuk voor mannen? Het kan gebeuren dat u haar dunner aan het worden is, dat het uitvalt of dat er kale plekken ontstaan. Het is mogelijk om dit op te lossen en onzichtbaar te maken met een haarstuk voor mannen. De haarspecialisten van Hairmasters gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat de beste passende oplossingen voor u zijn. Wilt u snel contact, bel dan met ons via 0546 – 65 69 28.

Neem contact op!

Ruime variatie in haarstukken voor mannen

Bij Hairmasters vindt u een ruime variatie in haarstukken voor mannen. Hiermee is zoveel mogelijk dat uw kapsel er weer uit komt te zien zoals u dat wenst. Het assortiment van Hairmasters is zeer uitgebreid en u kunt hier haarstukken vinden in iedere kleur, in ieder model en iedere stijl die u zoekt. Zit er toch niets voor u bij, dan kunnen wij een haarstuk voor mannen op maat maken. Ga met een van onze specialisten in gesprek en samen met u bespreken we de mogelijkheden. 

Wanneer u kiest voor een haarstuk voor mannen  van Hairmasters, kunnen wij deze op diverse manieren bevestigen. Het is mogelijk om het haarwerk semi permanent of permanent te bevestigen. Op basis van uw keuze gebruiken wij hiervoor speciale tape of medicinale lijmsoorten. Daarnaast is het mogelijk om het haarstuk aan uw eigen haar vast te maken met de hulp van speciale clips of ringetjes. De haarstukken voor mannen worden door onze haarspecialisten zo bevestigd dat het niet op zal vallen dat u dit draagt.

Contact opnemen met Hairmasters 

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een haarstuk, pruik of toupet voor mannen? Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Wij zijn telefonisch te bereiken via 0546 – 65 69 28 of stuur een e-mail naar info@hairmasters.nl

Wilt u liever persoonlijk een gesprek? Dan nodigen wij u graag uit bij één van onze vestigingen. Hairmasters heeft locaties verspreid door heel Nederland—er is altijd een vestiging bij u in de buurt. Gebruik ons overzicht om te zien welke vestiging dit is. Hairmasters is geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 14.00 uur. Tot snel!

Neem contact op!

Wij werken o.a. samen met: