info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Pruiken Almelo

Op zoek naar pruik of haarwerken in omgeving van Almelo? Dan bent u bij Hairmasters Finkers aan het juiste adres. Het verliezen van haar heeft een grote impact. Stap vol zelfvertrouwen onze salon uit. Met méér dan 55 jaar ervaring in pruiken, haarwerken en toupets creëren we een coupe die helemaal naar uw wens is. Straal als nooit tevoren met een pruik, haarwerk of tourpet van Hairmasters Finkers Almelo. 

Uw wensen staan centraal

Met onze kennis, kunde en professionele begeleiding helpen we u weer stralen. De haartypes, styling, pasvormen, kleuren en maten bepaalt u helemaal zelf. Haar verliezen is heel aangrijpend. Vakmanschap, deskundig advies en begeleiding vinden wij hierin erg belangrijk. Met een haarstuk, pruik of toupet van Hairmasters Almelo zal niemand in uw omgeving het haarstuk van echt weten te onderscheiden.
Pruiken Almelo

Pruik of haarwerk in Almelo 

Hairmasters Finkers Almelo biedt een divers aanbod van verschillende soorten pruiken, haarstukken en toupets voor zowel vrouwen, mannen en kinderen. Al enig idee welke pruik, haarstuk of toupet u wilt kopen? Of bent u op zoek naar iets unieks en wilt u een haarstuk wat perfect gemaakt is voor de vorm van uw hoofd? Bespreek dan met één van onze haarspecialisten de mogelijkheden voor een haarwerk op maat. Met een haarwerk op maat bepaalt u alle aspecten van het haarstuk. Ook wordt de pasvorm van uw hoofd gemeten zodat het haarwerk naadloos op uw hoofd aansluit. Tevens kunt u kiezen tussen pruiken van 100% mensen haar of synthetisch haar, deze keus is aan u. We weten hoe belangrijk haar is, we dragen graag bij aan dit stukje zelfvertrouwen. 

Wat kunt u van ons verwachten? 

  • Persoonlijke begeleiding van A tot Z;
  • De specialist in pruiken en haarwerk Almelo
  • Méér dan 55 jaar ervaring;
  • Vakmanschap;
  • Professioneel en deskundig advies;
  • Ruime keuze uit pruiken, haarstukken en toupets en meer;
  • Advies op maat.

Hairmasters Finkers Almelo

Vrijblijvend consult met één van onze haarspecialisten

Pruik, haarstuk of toupet kopen? We nodigen u graag uit in onze sfeervolle salon in Almelo. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van pruiken of haarwerk in Almelo? Neem contact op met één van onze haarspecialisten door ons online contactformulier in te vullen, te bellen naar 0546 – 81 66 50 of stuur een mail naar info@hairmasters.nl. We plannen graag samen met u een vrijblijvend intakegesprek, zo kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en uw wensen. Want wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Neem contact op!

Adres


Hairmasters Finkers Almelo
Weth. E. van Dronkelaarplein 1
7601 VZ Almelo                                                 Plan route
t: 0546 – 81 66 50
m: almelo@hairmasters.nl

Wij werken o.a. samen met: