Pruiken in Doetinchem

Op zoek naar een pruik of haarstuk in omgeving van Doetinchem? Dan bent u bij Hairmasters Doetinchem aan het juiste adres. Laat u helpen door één van onze haarspecialisten! Met méér dan 55 jaar ervaring zijn we dé specialist op het gebied van pruiken, haarstukken, toupets en alles hieromheen.

Uw wensen staan centraal

Haar verliezen is een ingrijpende situatie. Met onze kennis, kunde, en begeleiding helpen we u graag in dit proces. Samen bespreken we de mogelijkheden en bekijken samen alle mogelijke opties. We laten u stralen met een van onze pruiken, haarstukken of toupets. Niks is te gek, alles is bespreekbaar. Geen idee welke kleur, maat of pasvorm u wilt? Onze specialist geeft u een passend advies. We gaan pas aan de slag als u tevreden bent.

Pruik Doetinchem

Bij Hairmasters Doetinchem hebben we een ruim aanbod aan pruiken, haarwerken en toupetten. Waar u ook naar op zoek bent, wij laten u weer stralen. Onze haarstukken zijn in veel verschillende vormen, maten, kleuren en lengtes beschikbaar. Kijk samen met een van onze specialisten wat het beste past. Gaat u voor blond, bruin, rood of grijs? Bij ons is alles mogelijk. Tevens zijn onze pruiken van 100% menselijk haar of synthetisch haar. De keuze is aan u.

Naast onze bestaande modellen zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van haarwerken op maat. Hierbij wordt de pasvorm van uw hoofd gemeten zodat het haarwerk naadloos aansluit op uw hoofd. Met onze pruiken, haarstukken of toupetten kan niemand zien dat u een pruik draagt en dat is ons doel.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Persoonlijke begeleiding van A tot Z;
  • De specialist in pruiken en haarwerk in Doetinchem;
  • Méér dan 55 jaar ervaring;
  • Vakmanschap;
  • Professioneel en deskundig advies;
  • Ruime keuze uit pruiken, haarstukken, toupets en meer;
  • Advies op maat.

Vrijblijvend consult met één van onze haarspecialisten

We nodigen u graag uit in onze sfeervolle salon in Doetinchem. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een pruik of haarwerken in Doetinchem? Neem contact op met een van één onze haarspecialisten door ons online contactformulier in te vullen, te bellen naar 0314 – 364749 of stuur een mail naar info@hairmasters.nl. We plannen graag samen met u een vrijblijvend intakegesprek, zo kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en uw wensen.

Neem contact op!

Adres


Haareweg 94
7009 EG Doetinchem                                                    Plan route
t: 0314 – 364749
m: doetinchem@hairmasters.nl

Wij werken o.a. samen met: