info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Pruiken Amsterdam

Bij Hairmasters hebben we al veel mensen in Amsterdam en omgeving mogen helpen met onze oplossingen voor haarproblemen. Onze haarstukken en pruiken van echt haar zijn een uitkomst bij haaruitval, plaatselijke kaalheid en inhammen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van pruiken in Amsterdam en omgeving? Wij helpen u graag verder! Breng vrijblijvend een bezoek aan onze Hairmasters vestiging in Woerden, dichtbij Amsterdam. 

Met meer dan 55 jaar ervaring kunnen wij bij Hairmasters al uw vragen beantwoorden en helpen wij u graag verder met een passende oplossing. Tijdens een vrijblijvend consult maken we graag kennis met u en uw probleem. Op basis daarvan geven we u persoonlijk advies en leggen we onze oplossingen aan u voor. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder met de juiste informatie en persoonlijk advies.

Onze haarwerken in Amsterdam en omgeving

Zowel mannen, vrouwen als kinderen kunnen te maken krijgen met haarproblemen. Dit kan een natuurlijk proces zijn naarmate u ouder wordt, maar een erfelijke aandoening of bijvoorbeeld chemotherapie kunnen ook oorzaken zijn van haaruitval. 

Onze haarwerken en toupets kunnen een oplossing bieden voor iedereen die te maken heeft met enige vorm van haaruitval. Of het hierbij nu gaat om plaatselijke kaalheid, inhammen of dunner wordend haar: onze haarspecialisten streven altijd naar de beste oplossing, passend bij uw wensen. Zo weet u zeker dat u voor een haarwerk in Amsterdam bij Hairmasters aan het juiste adres bent. 

100% echt human hair of een synthetische oplossing

Binnen de eindeloze mogelijkheden die wij bieden op het gebied van pruiken in Amsterdam, maken wij een onderverdeling tussen twee verschillende materialen pruiken. Bij Hairmasters bieden we onze haarstukken en pruiken aan van 100% echt human of synthetische haren die vrijwel niet van het echt te onderscheiden zijn. 

Beide opties voor haarwerken in Amsterdam bieden hun eigen voor- en nadelen. Onze haarspecialisten vertellen u graag meer over welke oplossing het beste bij uw persoonlijke situatie past. Daarnaast heeft u natuurlijk de keuze uit eindeloos veel verschillende stijlen, lengtes, kleuren en meer. Veel mensen kiezen ervoor zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke haar te blijven, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere lengte of tint als u dat wilt. De mogelijkheden op het gebied van haarwerken en pruiken in Amsterdam zijn eindeloos bij Hairmasters. 

Pruik in Amsterdam? Bezoek Hairmasters Woerden voor een consult

Wanneer u bij ons langskomt voor een kennismaking hebben wij alle aandacht voor u, uw haarprobleem én vooral uw wensen. Voor een pruik in Amsterdam bent u binnen drie kwartier in Woerden, waar u de dichtstbijzijnde vestiging van Hairmasters vindt. U kunt hier van dinsdag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur terecht voor een vrijblijvend consult bij een van onze haarspecialisten. Op maandag en zaterdag is deze vestiging gesloten. Woerden ligt tussen Amsterdam, Leiden en Utrecht en is goed te bereiken vanuit Amsterdam. Bij ons staat persoonlijke aandacht met maatwerk en kwaliteit op nummer één, vandaar dat wij al jaren lang veel mensen uit de omgeving Amsterdam helpen met haarproblemen. Al 55 jaar specialist in haarwerken met gecertificeerd personeel. Neem direct contact op met onze haarspecialisten via ons contactformulier of te bellen naar 0348 – 42 05 65 of een mail te sturen naar info@hairmasters.nl.

Neem contact op!

Adres

Polanerbaan 2 / 8
3447 GN Woerden                                                      Plan route
t: 0348 – 42 05 65
m: woerden@hairmasters.nl

Wij werken o.a. samen met: