info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Pruiken Hengelo

Met haarproblemen wilt u natuurlijk graag geholpen, dit kan bij Hairmasters Finkers Hengelo. Met een ruim aanbod in pruiken en haarwerken in Hengelo slaagt u gegarandeerd. Met méér dan 55 jaar ervaring zijn we de specialist op het gebied van pruiken, haarstukken en toupetten. Laat u adviseren door een van onze specialisten en loop stralend en vol zelfvertrouwen onze salon uit. 

Pruiken Hengelo 

Heeft u als gevolg van haaruitval last van dun haar, inhammen of kaalheid? Dan is een pruik, haarstuk of een toupet een goede oplossing. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk haar is voor uw zelfvertrouwen. Met ons vakmanschap en persoonlijke begeleiding laten we u weer stralen!  Alles is mogelijk, samen bespreken we uw wensen, passen we wat modellen en komen we samen tot de juist keuze. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent, het draait immers allemaal om u.

Pruiken Hengelo

Verschillende soorten haarwerken 

We hebben een uitgebreid aanbod aan pruiken, haarstukken en toupets. Onze haarstukken zijn in veel verschillende vormen, kleuren, maten en lengtes verkrijgbaar. Voor zowel haarwerken voor vrouwen als haarwerken voor mannen. Het is ook mogelijk om een haarwerk op maat te laten maken, geheel naar uw wensen. Hierbij wordt de pasvorm van uw hoofd gemeten zodat het haarwerk naadloos aansluit op uw hoofd.
De uitstraling en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Bij Hairmasters Finkers bieden wij pruiken, haarstukjes en toupets aan van 100% menselijk haar en van synthetische haren van de beste kwaliteit. Laat u adviseren door één van onze specialisten en komt tot de juiste keuze. 

Wat kunt u van ons verwachten? 

  • Persoonlijke begeleiding van A tot Z;
  • De specialist in pruiken en haarwerken in Hengelo 
  • Méér dan 55 jaar ervaring;
  • Vakmanschap;
  • Professioneel en deskundig advies;
  • Ruime keuze uit pruiken, haarwerken, toupets en meer;
  • Advies op maat.

Vrijblijvend consult met één van onze haarspecialisten

We nodigen u graag uit in onze sfeervolle salon in Hengelo. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een pruik of haarwerk in Hengelo? Neem contact op met een van één onze haarspecialisten door ons online contactformulier in te vullen, te bellen naar 074 – 2501049 of stuur een mail naar info@hairmasters.nl. We plannen graag samen met u een vrijblijvend intakegesprek, zo kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en uw wensen.

Neem contact op!

Hairmasters Finkers Hengelo

Adres


Hairmasters Finkers Hengelo
Geerdinksweg 137-21
7555 DL Hengelo                                                  Plan route
t: 074 – 250 10 49
m: hengelo@hairmasters.nl

Wij werken o.a. samen met: