info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Pruiken in Utrecht

Heeft u last van haar uitval, plaatselijke kaalheid of inhammen? Bent u hierom op zoek naar een geschikte pruik in Utrecht en omgeving? Dan bent u bij Hairmasters aan het juiste adres! De locaties van Hairmasters zijn verspreid door heel Nederland en bevinden zich ook in de provincie Utrecht. U kunt bij ons langskomen voor een vrijblijvend consult of om onze pruiken met uw eigen ogen te bekijken. Neem direct contact op met onze haarspecialisten door ons online contactformulier in te vullen of te bellen naar 0348 – 42 05 65.

Haarwerk in Utrecht

Bij Hairmasters beschikken wij over pruiken en haarstukken voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Onze pruiken zijn te verkrijgen in talloze modellen, kleuren, stijlen en maten. U vindt ongetwijfeld de pruik die perfect bij u past! Zelfs wanneer u niets kunt vinden tussen onze standaard modellen, bent u bij Hairmasters Woerden nog steeds op de juiste plek. Samen met onze haarspecialisten kunt u de mogelijkheden voor een pruik op maat bekijken. Bij een pruik op maat bepaalt u zelf de stijl, de kleur, de lengte en het haartype van de pruik. Bovendien wordt een pruik op maat afgestemd op de pasvorm van uw hoofd. Hierdoor sluit de pruik perfect aan op uw hoofd waardoor hij zit als gegoten!

Heeft u haarverlies door een chemotherapie behandeling of haaruitval dat als bijwerking van medicijnen uit is gevallen? Hierdoor is het van buiten zichtbaar dat u ziek bent en dit kan invloed hebben op uw zelfvertrouwen. In de tussentijd tot uw haargroei weer op gang komt, kan een haarwerk oplossing bieden. Hairmasters is gespecialiseerd in het maken van pruiken voor chemo patiënten en werkt samen met zorgverzekeraars en ziekenhuizen.

Bekijk hier onze vestiging in Woerden, vlak bij Utrecht

Vrijblijvende consult bij Hairmasters in Utrecht

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor een pruik in Utrecht van Hairmasters? Of wilt u graag langskomen op onze vestiging zodat u samen met de specialisten de opties kan bespreken? Dan nodigen wij u van harte uit! Hairmasters is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Onze medewerkers zien u graag tegemoet en beantwoorden met alle plezier al uw vragen. Naast pruiken kunt u ook terecht bij ons voor haarstukken voor vrouwen, haarstukken voor mannen en toupets.

Neem contact op!

Adres

Polanerbaan 2 / 8
3447 GN Woerden                                                      Plan route
t: 0348 – 42 05 65
m: woerden@hairmasters.nl

Haarwerken Utrecht

Onderstaand een aantal plaatsen in Zuid-Holland waar wij al 55 jaar succesvol mensen blij maken met een passend haarwerk.

Wij werken o.a. samen met: