Haarwerken Amersfoort

Bij Hairmasters kunt u terecht als u last heeft van dunner wordend haar, inhammen of  haarverlies door medische aandoeningen. Onze professionele medewerkers weten altijd een oplossing te vinden voor uw probleem. Hierdoor krijgt u uw zelfvertrouwen snel terug en stapt u weer zelfverzekerd de deur uit.

Bent u op zoek naar een passende oplossing haarwerken in Amersfoort? Binnen 40 minuten rijdt u naar onze Hairmasters vestiging in Woerden, waar u terecht kan voor een vrijblijvend intakegesprek. Samen met u kijken onze haarspecialisten naar een passend haarwerk dat aansluit bij uw wens.

Waarom kiezen voor Hairmasters?

  • Deskundig en professioneel advies: onze haarspecialisten met 55 jaar ervaring weten alles van haarwerken. Bij uw intakegesprek laten zij confectie (kant-en-klare) haarwerken zien. Hierbij geven zij gericht advies. Zo heeft u direct een beeld wat u kan verwachten wanneer u kiest voor een haarwerk van Hairmasters.
  • Maatwerk mogelijkheden: wij begrijpen ook dat onze confectie haarwerken niet altijd aan uw wensen voldoen. Bij Hairmasters kunt u een pruik of haarwerk perfect door ons op maat laten maken. Misschien wilt u een bepaalde kleurcombinatie, of een specifieke lengte. Wat de wens ook maar is, wij helpen u graag!
  • Comfort en kwaliteit: Hairmasters biedt de beste haarwerken aan van Nederland. Wij werken alleen met materialen van hoge kwaliteit. Zo bieden wij haarwerken aan van synthetische haren en 100% human hair.

Een breed assortiment aan haarwerken in Amersfoort

Hairmasters biedt een breed divers aanbod aan haarwerk voor dames en haarwerken voor mannen. Zo heeft u onder andere de keuze uit:

Pruiken

Een pruik biedt een geweldige uitkomst wanneer er haarverlies is opgetreden als gevolg van chemo, alopecia of trichotillomanie. Deze aandoeningen brengen een moeilijke en emotionele tijd met zich mee. Bij onze haarspecialisten kunt u naast passende pruiken in Amersfoort terecht voor een vertrouwd en fijn gesprek. 

Onze vaste confectie modellen zijn gemaakt van 100% human hair of synthetische haren. De synthetische haren zijn tegenwoordig haast niet meer van echt te onderscheiden. Welk materiaal beter bij u past, hangt onder andere af van de styling van de pruik. Bij synthetisch haar kunt u niet altijd uw haar verven of bijkleuren, terwijl dit met human hair wel mogelijk is. Andersom zijn synthetische pruiken minder kostbaar dan echt menselijk haar. 

Haarstukken

Haarstukjes zijn kleine stukjes kunsthaar die naadloos aansluiten op uw eigen haar. Een haarstuk is ideaal wanneer u kale plekken ziet in combinatie met haaruitval. Met verschillende maten, lengtes, vormen en stijlen kunnen wij experimenteren om zo een gewenst haarstuk in Amersfoort aan te bieden dat past bij uw haar, maar ook bij uw persoonlijkheid. 

Toupets

Voor dunner wordend haar of inhammen zijn onze toupets in Amersfoort een geweldige oplossing voor mannen met dunner wordend haar. Net als de pruiken en haarstukken zorgen de toupets voor een natuurlijke uitstraling en comfortabele pasvorm. Niemand zal het verschil merken! 

Vind uw perfecte haarwerk in Amersfoort – Neem nu contact met ons op!

Neem vandaag nog contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken om de eerste stap te zetten naar meer zelfvertrouwen. U vindt Hairmasters Woerden in het St. Antonius Ziekenhuis in Amersfoort. Hier zijn wij geopend van dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00. Onze haarspecialisten helpen u graag verder met meer informatie en persoonlijk advies. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van Hairmasters, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0348 – 42 05 65 of een e-mail te sturen naar info@hairmasters.nl.

Neem contact op!

Adres

Polanerbaan 2 / 8
3447 GN Woerden                                                      Plan route
t: 0348 – 42 05 65
m: woerden@hairmasters.nl

Wij werken o.a. samen met: