info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Pruiken Zeist

Heeft u last van haaruitval, kaalheid of inhammen? Dan bieden wij van Hairmasters de perfecte haaroplossing. Met meer dan 55 jaar ervaring kunnen wij al uw vragen beantwoorden over pruiken, haarwerken en toupets. Voor een pruik, haarstuk of toupet in Zeist kunt u onze dichtstbijzijnde vestiging in Woerden bezoeken. Samen kijken we naar de best mogelijke haaroplossing.

Haarwerk in Zeist? Uw wensen staan centraal

Haar verliezen is een ingrijpende situatie. Wij van Hairmasters helpen u graag in dit proces. Door de juiste kennis en begeleiding zoeken we samen de haaroplossing die bij u past.

Onze haarwerken zijn verkrijgbaar voor heren, dames en kinderen. Wij willen voor iedereen een passende oplossing voor haarwerken in Zeist daarom bieden wij eindeloos veel mogelijkheden. Denk hierbij aan de juiste kleur, maat en stijl. Kijk samen met een van onze specialisten wat het beste bij u past. 

Naast de verschillende kleuren, maten en stijlen is het bij ons ook mogelijk om te kiezen tussen 100% menselijk haar of synthetisch haar. Allebei van hoogwaardige kwaliteit, zelf ons synthetisch haarwerk is niet van echt haar te onderscheiden. Het draagcomfort staat bij ons altijd op de eerste plaats, wij vinden dat een pruik niet alleen fantastisch moet ogen, maar ook comfortabel zit, iedere dag. 

Boek een vrijblijvend consult met één van onze haarspecialisten

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor een pruik in Zeist? Neem contact met ons op voor meer informatie of breng een bezoek aan onze salon. Binnen een half uur rijden vanaf Zeist kunt u terecht bij onze Hairmasters vestiging in Woerden. U bent van harte welkom om onze vestiging voor pruiken in Woerden te bezoeken van dinsdag tot en met vrijdag binnen onze openingstijden van 9.00 tot 17.00 uur.

Is het voor u niet mogelijk om onze salon in Woerden te bezoeken, maar wilt u wel graag een haarstuk in Zeist? In de meeste gevallen komen we dan bij u langs. Ook dan bespreken we alle mogelijkheden en vinden we het haarstuk dat perfect bij u past.

Onze haarspecialisten helpen u graag verder met meer informatie en persoonlijk advies. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van Hairmasters, dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0348 – 42 05 65 of een e-mail te sturen naar info@hairmasters.nl.

Neem contact op!

Adres

Polanerbaan 2 / 8
3447 GN Woerden                                                      Plan route
t: 0348 – 42 05 65
m: woerden@hairmasters.nl

Wij werken o.a. samen met: