info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Haarwerken voor vrouwen

Waarom vrouwen haar verliezen heeft verschillende oorzaken. Deze oorzaken zijn voor vrouwen anders dan voor mannen. Om duidelijkheid te krijgen over de oorzaken bij u, is het verstandig om contact op te nemen met de huisarts. Wanneer u haar begint te verliezen zijn er gelukkig manieren om dit op te vangen. Hairmasters biedt u deze oplossingen, een van de mogelijkheden is een haarwerk voor vrouwen. Samen kunnen we met u bekijken of dit de best passende oplossing is en of u zich hier prettig bij voelt. Naast een haarwerk voor vrouwen is het mogelijk om te kijken naar een pruik of haarstukje. Haarwerken van Hairmasters kunnen gemaakt worden van echt haar of synthetische materialen. Verder zijn er nog confectiehaarwerken of (semi-)maathaarwerken. Omdat er zoveel mogelijk is, kunnen onze haarwerkspecialisten u helpen met het maken van de juiste keuze.

Kiest u voor een haarwerk voor vrouwen, dan krijgt u haar het volume weer terug zonder dat het bestaande haar daarvoor uitgedund hoeft te worden. Het haar uit het haarwerk heeft dezelfde eigenschappen als uw eigen haar. Dat maakt dat het echt om kwalitatief product gaat waar u lang plezier van zult hebben. Het is belangrijk om het haarwerk, net als u eigen haar, goed te onderhouden. U gaat immers ook regelmatig naar de kapper. Zo zullen wij altijd adviseren om eens in de vier tot zes weken bij ons langs te komen. We kunnen uw haarwerk bijwerken en wanneer nodig ook het eigen haar knippen. Hierna is uw kapsel weer helemaal in model. Naast het bezoek aan ons is het ook mogelijk om het haarwerk thuis zelf te verzorgen, dit kan met verschillende onderhoudsproducten zoals shampoo en conditioner. Bij aanschaf van een haarwerk zullen wij u uitgebreid adviseren over het onderhoud.

Wij begrijpen goed dat u liever niet heeft dat het bekend is dat u een haarwerk, pruik of toupet draagt. Onze cultuur verandert en het wordt gelukkig tegenwoordig steeds normaler om een haarwerk te dragen zonder dat u zich hiervoor hoeft te schamen of er ongemakkelijk bij hoeft te voelen. Bij hairmasters respecteren we uiteraard uw privacy. Onze collega’s werken volgens een gedragscode die is opgesteld voor landelijk erkende haarwerkbedrijven.

Neem contact op met Hairmasters

Wilt u weten wat Hairmasters voor u kan doen? Wanneer u kiest voor een intakegesprek zullen we altijd ons best doen dit binnen vijf werkdagen in te plannen. Voor een gesprek kunt u langskomen op één van onze vestigingen die verspreid in Nederland te vinden zijn. Verder kunt u ons online contactformulier invullen of bellen naar 0546 – 65 69 28. Onze haarspecialisten staan u graag te woord en geven u uitgebreid advies over onze oplossingen betreffende een haarwerk voor vrouwen of een van onze andere oplossingen. We zijn te bereiken van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Zaterdag zijn onze specialisten te bereiken van 08.00 tot 14.00 uur.

Neem contact op!

Wij werken o.a. samen met: