Haarwerken voor vrouwen

Waarom iemand haar verliest heeft verschillende oorzaken. Voor vrouwen kan dit nog weer anders liggen dan bij mannen. Wij adviseren u hierover met uw huisarts te praten.

Gelukkig zijn er oplossingen om het verlies van haar te compenseren. Hairmasters biedt u deze oplossing. Samen kijken wij wat het beste bij u past en waar u zich prettig bij voelt. Er is zoveel mogelijk. Zoals een pruik  of een haarstukje. De haarwerken kunnen van echt haar zijn of synthetisch. Er zijn confectiehaarwerken of (semi-)maathaarwerken. Er is zoveel mogelijk. Onze haarwerkspecialisten helpen u daarom graag op weg met het maken van een goede keuze.

Vrijblijvend consult

In het eerste gesprek bespreken onze haarwerkspecialisten met u de mogelijkheden en laten wij verschillende soorten haarwerken zien. Wij beantwoorden uitvoerig uw vragen. Besluit u naar aanleiding van dit consult een haarwerk aan te schaffen, dan plannen wij een vervolgtraject.

Onze haarwerkspecialisten willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij werken daarom op afspraak. U hoeft zo nooit lang te wachten en wij hebben alle aandacht voor u, uw haarprobleem én vooral uw wensen.

Privacy

Wij kunnen ons voorstellen dat u liever niet heeft dat het bekend is dat u een haarwerk draagt. Gelukkig verandert deze cultuur van schaamte en wordt het steeds ‘normaler’ een pruik of haarstukje te dragen zonder dat men zich er ongemakkelijk bij voelt. Er zijn zelfs landen waar men wisselende pruiken draagt, gewoon omdat dat in de mode is.

Wij respecteren uw privacy. Onze medewerkers werken volgens een gedragscode, zoals opgesteld voor landelijk erkende haarwerkbedrijven.

Wij werken o.a. samen met: