Haarwerk voor mannen

Met een haarwerk is het mogelijk om inhammen, kale plekken of kaalheid onzichtbaar te maken. Het stelt u in staat om uw kapsel weer eruit te laten zien zoals u dat wilt. Bij Hairmasters hebben we al meer dan 55 jaar ervaring en wij weten precies wat er allemaal mogelijk is. We hebben ervaring met pruiken, haarstukken en toupetten. We hebben varianten met echt of synthetisch haar, confectie haarwerk of (semi-) maathaarwerk. 

Oorzaken van kaalheid

Er zijn tal van oorzaken waardoor kaalheid kan ontstaan. Het begint vaak met dunner wordend haar, overmatig haarverlies en uiteindelijk kaalheid. Oorzaken die veel voorkomen zijn een ijzertekort, stress, medicijnen, slechte conditie van de hoofdhuid of erfelijke haaruitval. Vitamines en mineralen voorzien doorgaans de haarwortel van essentiële bouwstoffen. Dun haar krijgt hierdoor meer stevigheid. Lichamelijke of psychische stress kunnen zorgen dat de haarwortel stopt met groeien en zich terugtrekt. Hierdoor valt het haar gemakkelijker uit en in veel gevallen is dit tijdelijk. Het erfelijke proces van haaruitval bij mannen is alopecia androgenetica. Hierbij spelen etnische afkomst, de hormoonhuishouding, geslacht en leeftijd een rol. Het is altijd goed om met een huisarts te bespreken wat de mogelijke oorzaken zijn en wat er mogelijk nog aan te doen is.

Kaalheid verbergen met haarwerken voor mannen

Met een haarwerk voor mannen is het goed om de kaalheid te verbergen. U kunt een haarwerk precies zo laten maken dat u het kapsel weer zo in model krijgt zoals u dat wenst. Het begint allemaal met een vrijblijvend consult. In dit eerste gesprek bespreken onze specialisten samen met u wat er mogelijk is. We kunnen ook verschillende soorten haarwerk laten zien. Het is vaak een stap die met veel vragen gepaard gaat, deze vragen kunnen ook goed tijdens dit eerste gesprek beantwoord worden. Wilt u na dit eerste consult de stap zetten om een haarwerk aan te schaffen, dan plannen wij graag met u een vervolgtraject.

We kunnen ons goed voorstellen dat u liever niet heeft dat het bekend is dat u als man een haarwerk draagt. Onze cultuur verandert en het wordt tegenwoordig steeds normaler om een haarwerk te dragen zonder dat u zich hiervoor hoeft te schamen of er ongemakkelijk bij hoeft te voelen. Bij hairmasters respecteren we uiteraard uw privacy. Onze collega’s werken volgens een gedragscode. Deze is opgesteld voor landelijk erkende haarwerkbedrijven.

Neem contact op met Hairmasters

Wilt u weten wat Hairmasters voor u kan doen? We doen altijd ons best om binnen vijf werkdagen een intakegesprek in te plannen. Voor een gesprek kunt u langskomen op één van onze vestigingen, ons online contactformulier invullen of bellen naar 0546 – 65 69 28. Onze haarspecialisten staan u graag te woord en geven u uitgebreid advies over onze oplossingen betreffende een haarwerk voor mannen. We zijn te bereiken van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Zaterdag zijn onze specialisten te bereiken van 08.00 tot 14.00 uur.

Neem contact op!

Wij werken o.a. samen met: