Haarwerken voor mannen

Hairmasters biedt verschillende mogelijkheden om inhammen, kale plekken of kaalheid onzichtbaar te maken. Uw kapsel komt eruit te zien zoals u dat wenst. Tegenwoordig is er zoveel mogelijk, zoals een pruik, haarstukje of toupet van echt haar of synthetisch haar, confectiehaarwerk of (semi-) maathaarwerk. In een persoonlijk advies bespreken wij met u wat het beste bij u past.

Oorzaken

Waarom iemand kaal wordt, haar verliest of dunner haar krijgt heeft meerdere oorzaken. Bespreek dit eerst met uw eigen huisarts. Hairmasters is gespecialiseerd in aanvullend haar. Al meer dan 50 jaar lang zorgen wij voor oplossingen uw kapsel weer zo in model te krijgen zoals u dat wenst.

Vrijblijvend consult

In het eerste gesprek bespreken onze haarwerkspecialisten met u de mogelijkheden en laten wij verschillende soorten haarwerken zien. Wij beantwoorden uitvoerig uw vragen. Besluit u naar aanleiding van dit consult een haarwerk aan te schaffen, dan plannen wij een vervolgtraject.

Onze haarwerkspecialisten willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij werken daarom afspraak. U hoeft daarom nooit lang te wachten en wij hebben alle aandacht voor u, uw haarprobleem én vooral uw wensen.

Privacy

Wij kunnen ons voorstellen dat u liever niet heeft dat het bekend is dat u een haarwerk draagt. Gelukkig verandert deze cultuur van schaamte en wordt het steeds ‘normaler’ een pruik of haarstukje te dragen zonder dat men zich schaamt of er ongemakkelijk bij voelt. Er zijn zelfs landen waar men wisselende pruiken draagt, gewoon omdat dat in de mode is.

Wij respecteren uw privacy. Onze medewerkers werken volgens een gedragscode, zoals opgesteld voor landelijk erkende haarwerkbedrijven.

Wij werken o.a. samen met: