info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Dunner wordend haar bij mannen

Heeft u last van dunner wordend haar of (plaatselijke) kale plekken? Weet u niet meer hoe u dit moet verbloemen en bent u op zoek naar een permanente oplossing? Neem dan contact op met de haarspecialisten van Hairmasters en vindt een oplossing die bij u past. Met meer dan 50 jaar ervaring kunnen onze haarspecialisten u als geen ander advies geven over dunner wordend haar en mogelijke oplossingen. Bent u geïnteresseerd in een permanente oplossing? Laat u informeren over onze haarwerken, pruiken, haarstukjes en toupets bij een vrijblijvend consult. Ook kunt u bij Hairmasters altijd telefonisch terecht voor advies. Neem direct contact op via ons online contactformulier of bel naar 0546 – 65 69 28.

Neem contact op!

Wat te doen bij dunner wordend haar?

Er zijn diverse oorzaken waardoor uw haar dunner kan worden. Veel voorkomende oorzaken zijn stress, medicijnen, ijzertekort of een slechte conditie van de hoofdhuid of erfelijke haaruitval. Indien u last heeft van dun haar kan een vermindering van stress of een aanpassing in het voedingspatroon wellicht de oplossing bieden. Wanneer er sprake is van een slechte conditie van de hoofdhuid of erfelijke haaruitval (ook wel alopecia androgenetica genoemd) biedt een permanente oplossing wellicht de uitkomst. Voor een permanente oplossing bent u bij Hairmasters aan het juiste adres. Samen met onze haarspecialisten gaat u op zoek naar het haarwerk dat het best bij u past. We kijken naar de haardikte, haartypen, kleur, stylen en meer. Met een haarwerk van Hairmasters zal niemand in uw omgeving doorhebben dat u een haarstuk draagt. Zeg uw dunner wordend haar maar gedag!

Neem vrijblijvend contact op met Hairmasters

Bent u geïnteresseerd geraakt in de oplossingen die Hairmasters biedt tegen dun haar? Wilt u langskomen voor een vrijblijvend consult waar we samen kijken naar de beste oplossing? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0546 – 65 69 28of door het contactformulier op onze website in te vullen. U bent ook van harte welkom bij één van onze locaties. Maak gebruik van ons handige overzicht om te zien welke vestiging het dichtst bij u in de buurt zit. Tot snel!

Neem contact op!

Wij werken o.a. samen met: