info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Blonde pruik

Bent u op zoek naar een kwalitatieve blonde pruik om in het dagelijks leven te dragen? Bijvoorbeeld omdat u uzelf niet comfortabel voelt bij uw echte haar of last heeft van haaruitval, dun haar of kaalheid? Bij Hairmasters bent u aan het juiste adres voor mooie blonde pruiken van echt haar of synthetisch haar.

Blonde pruiken van echt haar of synthetische materialen 

Onze haarwerken, waaronder dus ook onze blonde pruiken, zijn verkrijgbaar van synthetisch materiaal, maar ook van echt haar. Het voordeel van een blonde pruik van echt haar is dat het behandeld kan worden als normaal haar. U kunt het dus krullen of stijlen met een stijltang en u kunt de pruik zelfs verven. Bent u er dus op uitgekeken dat uw pruik blond is, ga dan voor een andere kleur! 

Een pruik van blond synthetisch haar biedt echter ook voordelen. In de meeste gevallen is een synthetische pruik goedkoper dan een blonde pruik van echt haar. Ook hoeft het minder vaak gewassen te worden. Daarnaast zijn de meeste synthetische haarwerken tegenwoordig niet meer van echt haar te onderscheiden. 

Welk materiaal de beste keuze voor u is, zal moeten blijken aan de hand van uw situatie en wensen. Onze haarwerkspecialisten zullen u tijdens een vrijblijvend consult u hier in adviseren.

Volledig naar wens gemaakt

U kunt bij ons terecht voor zowel een kant-en-klare confectie pruik of een volledig op maat gemaakte blonde pruik. Binnen ons assortiment blonde confectie pruiken is er ruime keuze in modellen, kleuren en maten. U kunt verschillende blonde pruiken met trendy of juist tijdloze kapsels kiezen voor zowel dames, heren als kinderen. De meeste confectiepruiken zijn bovendien uit voorraad leverbaar

Gaat uw voorkeur toch uit naar een op maat gemaakte pruik, bijvoorbeeld omdat de een confectiemodel niet goed zit, of omdat u een ander model kapsel wil? Dan kan een op maat gemaakte blonde pruik uitkomst bieden. Samen bespreken we uw wensen en de mogelijkheden, om zo samen de beste optie voor uw situatie te bepalen. 

Of u op zoek bent naar een blonde boblijn of juist droomt van lange blonde lokken, bij Hairmasters hebben wij de blonde pruik die aan uw wensen voldoet. 

Blonde pruik

Blonde pruik kopen bij Hairmasters

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die Hairmasters u kan bieden in de aanschaf van een mooie blonde pruik? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken graag met u uw wensen. Of uw pruik blond, bruin, rood of zwart moet zijn, wij helpen u graag. Samen bekijken we uitgebreid alle opties en zullen zo bepalen welk type blonde pruik het beste bij u past. Ook is er uiteraard ruimte om al uw vragen te beantwoorden. 

Met meer dan 55 jaar ervaring hebben wij al vele vrouwen, mannen en kinderen blij mogen maken met een nieuw haarstuk. Ook voor andere blonde haarwerken, zoals blonde haarstukken of een blonde toupet, kunt u bij ons terecht. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0546 – 65 69 28 of een e-mail te sturen naar info@hairmasters.nl.

Graag tot ziens!

Neem contact op

Wij werken o.a. samen met: