info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Zwarte pruik

Bent u op zoek naar een zwarte pruik om in het dagelijks leven te gaan dragen? Bijvoorbeeld omdat u last heeft van kaalheid, dun haar of haaruitval? Met een mooie zwarte pruik van Hairmasters zal niemand meer zien dat u een haarstuk draagt. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een kwalitatieve zwarte pruik gemaakt van echt haar (human hair) of synthetisch haar.

Onze haarwerkspecialisten geven u vrijblijvend advies

In uw zoektocht naar een zwarte pruik, zult u heel wat beslissingen moeten maken. Voor veel van onze klanten is het al een hele stap om te beslissen dat ze een pruik willen aanschaffen. Al deze keuzes kunnen dan als extra last voelen in het proces van het uitzoeken van een pruik. Daarom staan onze haarwerkspecialisten voor u klaar om u te helpen bij het uitzoeken van de juiste pruik en u te adviseren in alle keuzes die er gemaakt moeten worden.

Wilt u een pruik met lang of juist kort zwart haar? Gaat u bijvoorbeeld voor hetzelfde kapsel als u vroeger had of wilt u totaal iets anders? En hoe dik moet het haar zijn?

Maar ook als u voor ogen heeft hoe het eindresultaat eruit moet komen te zien, dan bent u er nog niet. Kiest u bijvoorbeeld voor een zwarte confectiepruik of gaat uw voorkeur uit naar een speciaal op maat gemaakt model? En kiest u voor een zwarte pruik van echt haar of heeft u liever een pruik van synthetisch haar? We kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos misschien niet meer ziet. Daarom staan onze haarwerkspecialisten voor u klaar om u te helpen in uw keuze voor een zwarte pruik.

Zwarte pruik

Zwarte pruik kopen?

Bij Hairmasters bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een mooie zwarte pruik van hoge kwaliteit, om in het dagelijks leven te dragen. Onze confectie pruiken zwart haar kunt u stuk voor stuk tijdens uw afspraak passen om te kijken wat u mooi vind staan. Maar daarnaast kunnen wij ook een zwarte pruik speciaal op maat maken. 

Indien u in bezit bent van een medische indicatie, kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding voor uw pruik van uw zorgverzekering. Lees hiervoor goed de polisvoorwaarden van uw verzekering. Heeft u recht op een vergoeding? Dan regelen wij het declaratieproces voor u, zodat u hier niet naar hoeft om te kijken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op om een vrijblijvend consult in te plannen waarin we samen uw wensen en eisen zullen bespreken. Wij hebben verschillende vestigingen verspreid door heel Nederland. Maar ook als u niet in staat bent om bij ons langs te komen, bijvoorbeeld omdat u in het ziekenhuis ligt of slecht ter been bent, kunt u een afspraak maken. Onze haarspecialisten komen dan graag naar u toe. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0546 – 65 69 28 of een e-mail te sturen naar info@hairmasters.nl.

Neem contact op

Wij werken o.a. samen met: