info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Rode pruik

Zoekt u een rode pruik? Bijvoorbeeld omdat u niet tevreden bent met uw eigen kapsel, in verband met(plaatselijke) kaalheid of dun haar? Of simpelweg omdat u een keer wat anders wil, zonder dat u ingrijpende aanpassingen hoeft door te voeren aan uw eigen kapsel, qua lengte of qua kleur? Dan bent u bij Hairmasters aan het juiste adres. Wij hebben een breed aanbod verschillende rode pruiken voor dames, heren én kinderen.

Vandaag is rood 

De ene rode pruik is de andere niet. Waar feestvierders met carnaval waarschijnlijk zullen kiezen voor een knalrode pruik, zoekt u waarschijnlijk iets subtielers. Maar zelfs dan zijn er nog vele verschillende tinten waar u uit kunt kiezen. Gaat uw voorkeur bijvoorbeeld uit naar een donkere rood/paarse haarkleur of heeft u eerder een roodbruine pruik in gedachten? Naar welke roodtint u ook op zoek bent, bij Hairmasters helpen we u een rode pruik te kiezen die volledig aan uw wensen voldoet.

Een rode pruik van echt haar 

Onze collectie pruiken rood haar zijn verkrijgbaar als pruiken van echt haar of synthetisch haar. Een rode pruik van echt haar biedt het voordeel dat deze in principe hetzelfde behandeld kan worden alsof het uw eigen haar is. Krullen of stijlen met een stijltang is geen probleem en bent u op de kleur uitgekeken? Dan kunt u het zelfs verven naar een andere kleur. 

Waarom zou u dan voor een rode pruik van synthetisch haar kiezen? Dit is in veel gevallen goedkoper in aanschaf dan een pruik van echt haar. Ook hoeft het minder vaak gewassen te worden. Maar ziet dit er dan niet nep uit? De synthetische pruiken die wij aan onze klanten aanbieden zijn tegenwoordig bijna niet meer van echt haar te onderscheiden, waardoor dit voor veel mensen een goed alternatief kan bieden voor een rode pruik van echt haar.

Beide materialen hebben dus hun eigen voor- en nadelen. Het verschilt dan ook per persoon wat de beste keuze is voor een rode pruik. Welk type haar de beste keuze is voor uw nieuwe rode pruik, hangt af van uw wensen en eisen. Onze haarwerkspecialisten luisteren daarom graag naar uw wensen tijdens een vrijblijvend consult en zullen u hierin adviseren. 

Rode pruik

Rode pruik kopen?

Bent u op zoek naar de mogelijkheden voor een rode pruik om in het dagelijks leven te dragen? Of u zoekt naar een rode pruik dames model of een heren model, of zelfs een rode pruik voor een kind, bij Hairmasters bent u aan het juiste adres.

Wij hebben ruime keuze rode confectiepruiken uit voorraad leverbaar. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een op maat gemaakte rode pruik, die exact aan uw wensen en eisen voldoet.

Neem vrijblijvend contact met ons op om samen uw situatie en wensen te bespreken en te kijken wat Hairmasters hier in kan betekenen. Onze haarwerkspecialisten adviseren u graag. Samen kijken wij naar uw wensen en de vorm van uw gezicht om zo u te helpen bij de keuze in haarkleur, haardikte en model van uw pruik. Zo kan u vol zelfvertrouwen de straat weer op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0546 – 65 69 28 of een e-mail te sturen naar info@hairmasters.nl.

Neem contact op

Wij werken o.a. samen met: