info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Haarwerken Delft

Bent u onzeker over uw eigen haar en bent u daarom benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van haarwerken in Delft? Wij helpen u graag verder met al uw problemen op het gebied van plaatselijke kaalheid, inhammen en haaruitval. Bij Hairmasters Rosanna in Den Haag, de dichtstbijzijnde locatie voor pruiken in Delft en omgeving, helpen we u graag verder met onze kwalitatieve haarwerken.

Neem vrijblijvend contact met ons op en we denken graag mee met u en uw persoonlijke situatie. Daarnaast bent u ook van harte welkom bij onze Hairmasters salon in Den Haag. Hier kunt u onze pruiken van echt haar, toupetjes en haarstukken met eigen ogen aanschouwen en persoonlijk in gesprek gaan met onze haarspecialisten. Zij denken graag met u mee.

Dé salon voor pruiken in Delft en omgeving

Voor een pruik in Delft bent u binnen een half uur in Den Haag, waar u de dichtstbijzijnde vestiging van Hairmasters vindt. Hier adviseren onze haarspecialisten u graag verder over alle mogelijkheden. Zo bieden we onze haarstukken aan van echte haren, maar ook synthetische pruiken en toupets zijn een optie. 

Wij vinden het belangrijk om in ieders wens te kunnen voorzien. Daarom bieden we een zo ruim mogelijk assortiment aan van verschillende haarwerken in Delft voor dames, heren en kinderen. Welke oplossing voor u het natuurlijkste is, hangt af van verschillende factoren en natuurlijk uw wensen. 

U kunt kiezen voor een haarwerk dat zo goed mogelijk aansluit op uw eigen haar, maar u kunt ook kiezen voor een kleur of stijl die hier juist van afwijkt. Doordat de mogelijkheden eindeloos zijn, vinden we samen altijd een oplossing die aansluit op uw eigen wensen en voorkeuren. Eén van onze specialisten helpt u graag verder met persoonlijk advies om uiteindelijk tot het beste onzichtbare haarwerk voor u te komen.

Haarwerk in Delft? Maak kennis met onze haarspecialisten

Bent u benieuwd wat onze haarspecialisten bij Hairmasters in Den Haag voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit om langs te komen voor een vrijblijvend consult in onze salon. Tijdens deze kennismaking nemen we graag de tijd en aandacht voor u, uw haarprobleem én uw wensen. Alleen zo komen we samen met u tot een oplossing waarbij u weer zelfvertrouwen krijgt en trots kunt zijn op uw kapsel. 

Voor een haarwerk in Delft bent u binnen 30 minuten in Den Haag. Hier vindt u Hairmasters Rosanna, de dichtstbijzijnde vestiging voor u. Hier kunt u van dinsdag tot en met vrijdag terecht van 10.00 tot 17.00 uur. Daarnaast is de vestiging op even weeknummers ook geopend op maandag van 10.00 tot 15.00 uur en op oneven weeknummers op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur. U kunt ons bereiken door te bellen naar 070 – 3630650 of een e-mail te sturen naar info@hairmasters.nl.

Neem contact op!

Adres


Ammunitiehaven 191
2511 XH Den Haag                                              Plan route
t: 070 – 3630650
m: denhaag@hairmasters.nl

Wij werken o.a. samen met: