Haarstukken van echt haar: Hairmasters

Wanneer u op zoek bent naar een haarstuk van echt haar, bent u bij Hairmasters op de juiste plek! Bij Hairmasters bieden wij immers een zeer grote variatie aan haarstukken aan, zowel van echt haar als van synthetisch haar. Ongeacht of jij op zoek bent naar een haarstuk in een bruine, zwarte, blond of rode kleur, u vindt het bij Hairmasters! Wilt u direct meer informatie ontvangen over onze haarstukjes van echt haar? Bel dan nu naar 0546 – 65 69 28 of vul online ons contactformulier in. 

Neem contact op!

100% menselijk haar

Bij Hairmasters vindt u zowel haarstukken, toupets, haaraanvullingen en pruiken van echt haar. Al onze producten van echt haar zijn gemaakt van 100% menselijk haar, ofwel human hair. Binnen de categorie menselijk haar vindt u diverse haartypen. Zo kunt u kiezen tussen Aziatisch, Kaukasisch en Europees haar. Ieder haartype heeft een unieke kleur, dichtheid, textuur en haardikte. Afhankelijk van uw voorkeuren en welke type het beste bij u past, wordt er een haarstuk uitgekozen. Samen met onze haarspecialisten zoeken we het perfecte haarstuk voor u! 

Bent u nog aan het twijfelen of u voor een haarwerk van 100% menselijk haar of synthetisch haar moet kiezen? Wij hebben hier de voordelen van echt haar voor u op een rijtje gezet. Het voornaamste voordeel van een haarstukje van echt haar is de gemakkelijke styling hiervan. U kunt een haarstuk van human hair op een zelfde manier behandelen als echt haar. U kunt het zelf wassen, droogföhnen en stijlen met een krul- of stijltang. Ook kunt u bij verkleuring van het stukje langs gaan bij uw haarspecialist—het haarstukje kan immers gemakkelijk gekleurd of geverfd worden.

Plan vrijblijvend een afspraak in!

Wilt u meer weten over onze haarstukken van echt haar? Of wilt u liever direct een afspraak met één van onze specialisten in plannen? Dat kan via het online contactformulier op onze website. Na het invullen van het formulier zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen! 

Neem contact op! 

Wij werken o.a. samen met: