info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Vacuüm haarwerk, alleen geschikt voor mensen met Alopecia Totalis/Universalis

Naar jaren lang zoeken, hebben we nu eindelijk een nieuw en mooi haarwerk gevonden. Goed nieuws voor mensen met Alopecia Totalis. Het haarwerk is alleen geschikt voor mensen met Alopecia Totalis/Universalis.

Vacuüm haarwerk Hairmasters

De reden hiervoor is dat het materiaal zich niet kan vacuüm zuigen op de hoofdhuid als er teveel haar onder zit. Dan kan het geen grip krijgen op de hoofdhuid. Dit haarwerk heeft een hele dunne en ademende basis. Hierdoor voelt het aan als een gewone huid en het zuigt zich vacuüm om uw hoofd. Het haarwerk wordt ook met minder haar gemaakt waardoor het heel natuurlijke look geeft. De basis is gemaakt van erg gevoelig materiaal en dient er voorzichtig mee om te gaan. Het latex materiaal wat aansluit op de hoofdhuid is zacht, elastisch en volledig transparant waardoor het een zeer natuurlijk lijkt.

 

Wat moet u weten over een vacuüm haarwerk van Hairmasters?

Het haarwerk wordt uitsluitend op maat gemaakt. Bij uw eerste bezoek krijgt u alle informatie en bespreken we de verschillende mogelijkheden en wensen. Zoals de lengte en de kleur van het haar en de dichtheid van het haar. Heeft u de keuze gemaakt om een vacuüm haarwerk aan te schaffen dan wordt er een mal van uw hoofd gemaakt en worden de wensen van uw haarwerk ingevuld op een maatwerk formulier en opgestuurd naar de fabriek. Uw maatwerk wordt helemaal met de hand gemaakt. De levertijd van uw maatwerk kan tussen de 10-14 weken duren voordat u uw nieuwe vacuüm haarwerk kunt dragen.

Hoe draagt u een vacuüm haarwerk?

U kunt met uw haarwerk doen wat u allemaal gewend was om te doen. Zoals zwemmen, sporten en fietsen. U kunt gerust zelf een helm dragen en zelfs af en toe op laten tijdens het slapen. Wij adviseren om het haarwerk ’s avonds gewoon af te zetten i.v.m. de levensduur van het haarwerk. U kunt het haarwerk ook zo vaak wassen en stijlen zo vaak u dat wenst (minimaal 1 per week).
Het is moeilijk te zeggen hoe lang uw haarwerk mee gaat. Dit hangt van meerdere factoren af zoals transpiratie, dagelijks gebruik van stylingsproducten, hoe vaak wordt het haarwerk gewassen. Wij adviseren om 2 haarwerken tegelijk te bestellen zodat u ze om kunnen wisselen. Het vacuüm haarwerk is voornamelijk geschikt voor mensen met Alopecia Totalis/Universalis. Wilt u meer weten over het vacuüm haarwerk, kun u contact met ons opnemen.

Neem contact op!

Wij werken o.a. samen met: