info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Pruik lang haar

Wanneer u op zoek bent naar een pruik met lang haar, bent u bij Hairmasters aan het juiste adres. Heeft u bijvoorbeeld last van haaruitval of zelfs volledige kaalheid door chemo of een andere ziekte? Dan kan het erg lang duren voordat uw eigen lange lokken weer teruggegroeid zijn. Maar ook als u van nature last heeft van dun haar of kaalheid, waardoor het u zelf niet lukt om uw haar lang te laten groeien, kan een lange pruik een oplossing bieden. 

Pruik lang echt haar

Bij ons kunt u kiezen tussen een pruik van lang echt haar of van synthethisch haar. Beide materialen hebben hun eigen voor- en nadelen. Een pruik van lang echt haar kunt u op dezelfde manier behandelen alsof het uw eigen haar is. U kunt het verven naar een andere kleur, stijlen en krullen. Nadeel is wel dat dit doorgaans duurder is dan een pruik van synthetisch haar. Bovendien hoeft een lange pruik van synthetisch haar minder vaak  gewassen te worden. Tegenwoordig zijn synthetische pruiken ook bijna niet meer van echt haar te onderscheiden.

pruik lang haar

Pruik lang haar kopen?

Bij Hairmasters bent u aan het juiste adres als u een pruik met lang haar wilt aanschaffen. Wij hebben een breed aanbod dames pruiken lang haar. U kunt kiezen tussen één van onze kant-en-klare confectiemodellen of een pruik lang haar speciaal op maat laten maken.

Naast pruiken kunt u bij ons ook terecht voor haarstukken. Wanneer u nog voldoende eigen haar hebt, kan een haarstukje ook al helpen om uw haren voller en langer te laten lijken. Twijfelt u of een haarstuk voldoende is of dat u toch beter een lange pruik kunt aanschaffen? Onze haarwerkspecialisten adviseren u graag. 

Onze haarwerkspecialisten zullen in een gratis en vrijblijvend consult samen met u uw situatie bespreken en uw wensen doornemen. Welk model en haarkleur heeft u zelf voor ogen en wat past het beste bij de vorm van uw gezicht? Daarnaast zullen wij u ook adviseren in de keuzes voor een confectiepruik of op maat gemaakte pruik en of een pruik met echt haar of synthethisch haar de beste keuze voor uw situatie en wensen is. 

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen en graag tot ziens! U kunt ons bereiken door te bellen naar 0546 – 65 69 28 of een e-mail te sturen naar info@hairmasters.nl.

Neem contact op

Wij werken o.a. samen met: