info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Pruiken en haarwerken in Hardenberg

Bent u onzeker over uw haar, omdat u bijvoorbeeld last heeft van plaatselijke kaalheid, inhammen of haaruitval? Dan ervaart u hierdoor ongetwijfeld dat uw zelfvertrouwen afneemt en dat heeft invloed op uw dagelijks leven. Bij Hairmasters beschikken we over jarenlange ervaring en expertise op het vlak van pruiken en haarwerken in Hardenberg en omgeving.

Bij Hairmasters helpen we graag iedereen met een haarprobleem, daarom beschikken wij over meerdere vestigingen in Nederland. Voor een pruik in Hardenberg en de nabije omgeving bent u binnen 25 minuten in Almelo. Onze haarspecialisten in deze vestiging ontvangen u graag zodat ze samen met u een passende oplossing kunnen vinden.

Er is een Hairmasters oplossing voor iedereen

Een pruik kopen kan best spannend zijn. U wilt graag een oplossing die vrijwel niet van echt te onderscheiden is, comfortabel zit en uw probleem op een zo natuurlijk mogelijke manier verhult. Afhankelijk van uw specifieke haarprobleem denkt een Hairmasters specialist graag met u mee over de mogelijke oplossingen.

Of het nu een haarstuk van echt haar wordt, een toupetje of een synthetisch haarwerk, u wilt een oplossing die comfortabel is en vrijwel niet van echt te onderscheiden is. Bij Hairmasters nemen we graag de tijd voor u, uw haarprobleem én vooral uw wensen. Wij zijn van mening dat er een Hairmasters oplossing is voor iedereen. Daarom helpen we u ook graag verder met een kwalitatieve pruik in Hardenberg en omgeving.

Dé salon voor pruiken in Hardenberg en omgeving

Maak kennis met onze haarspecialisten en ontdek de vele mogelijkheden op het gebied van haarwerken en pruiken in Hardenberg en omgeving. U bent van harte welkom om langs te komen in de dichtstbijzijnde Hairmasters salon, onze haarspecialisten ontvangen u graag. Tijdens een vrijblijvend consult verdiepen we ons samen in uw haarproblemen en onze oplossingen om een zo goed mogelijke match te kunnen vinden.

Voor een pruik in Hardenberg ontvangen we u graag in onze vestiging in Almelo. Hier kunt u van dinsdag tot en met vrijdag terecht van 9.00 tot 17.00 uur. Op maandag en zaterdag is deze vestiging gesloten. Bel naar 0348 202 591 of stuur een mail naar almelo@hairmasters.nl voor het maken van een afspraak met een van onze gecertificeerde haarwerkspecialisten.

Neem contact op!

Adres

Hairmasters Finkers Almelo
Weth. E. van Dronkelaarplein 1
7601 VZ Almelo                                                 Plan route
t: 0546 – 81 66 50
m: almelo@hairmasters.nl

Wij werken o.a. samen met: