info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Modeshow voor en door vrouwen met borstkanker

Haar

Geschreven door Hairmasters in Hairmasters.

Modeshow voor en door vrouwen met borstkanker

Hairmasters Woerden organiseert samen met het Hofpoort Ziekenhuis te Woerden opwoensdag 10 april 2013 van 19.00 tot 22.00 uur een modeshow. Tijdens de avond showen vrouwen die een borstprothese of – amputatie hebben (ondergaan) lingerie en badmode. Ook zijn er haarwerken te zien. Deze avond is voor vrouwen die borstkanker hebben (gehad).

Ook vrouwen die borstkanker hebben (gehad) kunnen van top tot teen vrouwelijk gekleed gaan. De modellen van deze avond zijn het bewijs. Zij stappen in de spotlights om de nieuwste badkleding en lingerie te tonen. Er zijn ook sjaals en haarwerken te zien. De aanwezige schoonheidsspecialiste geeft advies over gezichtsverzorging. Er staan stands van fysiotherapie, de mammacareverpleegkundigen, Hairmasters en Borstkanker Vereniging Nederland.

De modeshow vindt plaats in de Grote Zaal van het ziekenhuis die wordt ingericht in een romantische sfeer.

Voor meer inlichtingen kunt u contact opnemen met Hairmasters Woerden, Esmaralda. Telefoonnummer:0348 – 420 565. Of kijk op de website: http://www.zuwehofpoort.nl/patienten/patientenvoorlichting/ voorlichtingsbijeenkomsten/10-april-voorlichting-en-modeshow-voor-en-door-vrouwen-met-borstkanker.htm?steID=2&itmID=3806

Deel dit artikel

Terug naar overzicht

Reageren op dit artikel

Haar

Wij werken o.a. samen met: