info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Kaalheid bij vrouwen

Plaatselijke kaalheid komt niet alleen voor bij mannen maar ook bij vrouwen. Indien u een vrouw bent en last heeft van kaalheid, snappen wij bij Hairmasters als geen ander hoe vervelend dit kan zijn. Kaalheid of kale plekken zijn helaas kwaal wat moeilijk bestreden kan worden. Bij Hairmasters kunnen wij helaas de oorzaak van uw kaalheid niet wegnemen, maar doen wij ons best om tot een passende oplossing te komen. Met een pruik, haarstuk, toupet of haarwerk van Hairmasters kan uw (plaatselijke) kaalheid goed verborgen worden. Onze haarwerken zijn niet van echt haar te onderscheiden en helpen u bij het terugvinden van uw zelfvertrouwen. Wij vinden het belangrijk dat iedere vrouw het perfecte haarstuk kan vinden. Hierom vindt u bij Hairmasters haarstukken in talloze modellen, stijlen, kleuren en maten—bij Hairmasters vindt u het kapsel die past bij u. Onze haarspecialisten helpen u graag verder bij het kiezen van een haarwerk waar u zich fijn bij voelt!

Neem contact op!

Wat te doen bij kaalheid?

Er zijn diverse oorzaken waarom vrouwen kaal worden. Eén van de meest voorkomende oorzaken is genetische bepaling. Indien uw vader of broer last heeft van kaalheid, bestaat er een kans van 50% dat ook u kaal wordt. Andere mogelijke oorzaken die invloed kunnen uitoefenen op haaruitval zijn stress, medicijnen, ijzertekort of een bevalling. Deze laatste oorzaken zijn in de meeste gevallen tijdelijk waardoor u na een periode uw haar weer voller ziet worden. Dit geldt uiteraard alleen indien u uw stress verminderd en/of uw voedingspatroon aanpast. Indien de oorzaak genetisch of afkomstig is van ziekte of medicijnen, zal uw haar zeer waarschijnlijk niet terug groeien. De haarspecialisten van Hairmasters helpen u in dit geval graag verder bij het vinden van een permanente oplossing. Samen met een specialist gaat u op zoek naar het haarwerk, pruik of haarstuk wat perfect bij u past!

Neem vrijblijvend contact op met Hairmasters

Heeft u last van dunner wordend haar, kaalheid of plaatselijke kale plekken? Bent u tevens op zoek naar een oplossing? Plan dan een vrijblijvend consult in bij Hairmasters. Tijdens dit gesprek bespreken wij alle mogelijke oplossingen en kiezen wij een haarstuk waar u zich goed bij voelt. Plan een afspraak in door te bellen naar 0546 – 65 69 28of door het contactformulier op onze website in te vullen.

Neem contact op!

Wij werken o.a. samen met: