info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Stijlvolle haarwerken in Twente

Ervaart u problemen zoals haaruitval, plaatselijke kaalheid of dieper wordende inhammen en bent u daarom op zoek naar een pruik in Twente? Zoek niet verder; Hairmasters is dé plek voor uw haarwerken in Twente!

Met verschillende locaties verspreid over het land zijn we ook prominent aanwezig in de regio Twente. Voor het kopen van een pruik in Twente nodigen we u graag uit in een van onze vestigingen. Zo vindt u Hairmasters Finkers in Almelo en Hairmasters Finkers in Hengelo. Hier bieden we niet alleen pruiken aan, maar ook diverse haarstukjes en haarstukken in Twente, zowel synthetisch als van echt haar.

Heeft u interesse in een haarstuk of een toupet in Twente? Bij Hairmasters hebben we een ruime selectie waaruit u kunt kiezen. Onze specialisten staan klaar om u te informeren over alle mogelijkheden. Bent u specifiek op zoek naar een haarstukje Twente dat perfect past bij uw eigen haarstijl? Wij helpen u met plezier om de juiste keuze te maken.

De specialist voor pruiken en haarstukken in Twente

Voor zowel mannen als vrouwen die een subtiele of uitgesproken haaroplossing zoeken, hebben we een breed assortiment haarstukjes en haarstukken Twente. Wanneer u overweegt een pruik te kopen Twente, zijn onze professionele haarstylisten er om u te begeleiden. Met hun expertise helpen ze u een haarwerk Twente te vinden dat uw natuurlijke uitstraling complementeert en uw zelfvertrouwen vergroot.

We begrijpen bij Hairmasters dat de keuze voor het juiste haarwerk Twente een intiem proces is. Daarom bieden we vrijblijvende consults aan waarbij we uitgebreid ingaan op uw wensen en behoeften.

Pruiken Hengelo

Wat kunt u van ons verwachten? 

  • Persoonlijke begeleiding van A tot Z;
  • De specialist in pruiken en haarwerken in Oost Nederland
  • Méér dan 50 jaar ervaring;
  • Vakmanschap;
  • Professioneel en deskundig advies;
  • Ruime keuze uit pruiken, haarwerken, toupets en meer;
  • Advies op maat.

Plan een vrijblijvend consult in Hengelo of Almelo

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een haarwerk of wilt u een pruik kopen in Twente? Kom dan gerust langs in een van onze vestigingen in Hengelo en Almelo. Onze vestiging in Almelo is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 14:00 uur. De vestiging in Hengelo heeft iets andere openingstijden en is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00-12:30 uur en van 13:00-17:00 uur. Op zaterdag is deze vestiging gesloten en kun je bij de collega’s in Hengelo terecht. Onze enthousiaste teams staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van persoonlijk advies te voorzien! U kunt een afspraak maken door te bellen naar 074 – 250 10 49 of te mailen naar hengelo@hairmasters.nl. We hebben ook een vestiging in Almelo, waar we u graag ontvangen en samen kijken naar de beste haaroplossing!

Neem contact op!

Hairmasters Finkers Hengelo

Adres

Hengelo

Hairmasters Finkers Hengelo
Geerdinksweg 137-21
7555 DL Hengelo                                                  Plan route
t: 074 – 250 10 49
m: hengelo@hairmasters.nl

Almelo

Hairmasters Finkers Almelo
Weth. E. van Dronkelaarplein 1
7601 VZ Almelo                                                 Plan route
t: 0546 – 81 66 50
m: almelo@hairmasters.nl

Wij werken o.a. samen met: