info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Haarwerken Rotterdam

Veel mensen worden onzeker van haarproblemen zoals plaatselijke kaalheid, inhammen en haaruitval. Bij Hairmasters Rosanna in Den Haag, de dichtstbijzijnde locatie voor pruiken in Rotterdam, helpen we u graag verder om van deze onzekerheid af te komen. Onze haarwerken in de vorm van een pruik of toupetje kunnen een oplossing voor u bieden.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met uw persoonlijke probleem, maken we graag kennis tijdens een vrijblijvend consult. Onze specialisten vertellen u alles over onze mogelijkheden op het gebied van haarstukjes en pruiken in Rotterdam en omgeving. Wij stoppen niet voordat wij voor iedereen een passende oplossing hebben gevonden.

Een pruik kopen in Rotterdam en omgeving

Bij Hairmasters proberen wij altijd zo goed mogelijk in ieders wens te kunnen voorzien. Daarom bieden wij een ruime keuze aan verschillende haarwerken. Denk hierbij aan haarstukken van echt haar, maar ook synthetische pruiken behoren tot de mogelijkheden.

Beide opties voor haarwerken in Rotterdam bieden hun eigen voor- en nadelen. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en uw specifieke haarprobleem, adviseren wij u graag. Zo weet u zeker dat u kiest voor een haarwerk dat echt bij u past.

Voor een zo natuurlijk mogelijke uitstraling, adviseren wij altijd om zo dicht mogelijk bij uw eigen haar te blijven. Dit geldt zowel op het gebied van kleur, maar ook de dikte van het haar en de structuur spelen hierbij een rol. Maar u bent natuurlijk ook vrij om hier vanaf te stappen en bijvoorbeeld een andere haarkleur te kiezen of een kapsel dat juist wat verder van uw eigen haar afstaat. De mogelijkheden zijn eindeloos en het belangrijkste is dat u zich comfortabel voelt met uw haarwerk in Rotterdam en omgeving. 

Haarwerk in Rotterdam? Kom op consult bij Hairmasters Den Haag

Voor een pruik in Rotterdam bent u binnen drie kwartier in Den Haag, waar u de dichtstbijzijnde vestiging van Hairmasters vindt. Tijdens een vrijblijvend consult maken we graag kennis en hebben we alle aandacht voor u, uw haarprobleem én vooral uw wensen.

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder met de juiste informatie en advies op maat. Daarnaast bent u natuurlijk ook van harte welkom om onze salon in Den Haag te bezoeken. We maken graag persoonlijk kennis met u en uw situatie. Bovendien kunt u tijdens een bezoek aan onze salon in Den Haag onze pruiken en haarstukken met eigen ogen aanschouwen. Zo kunt u zelf de hoogwaardige kwaliteit ervaren en beoordelen. 

Hairmasters Rosanna in Den Haag is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Daarnaast is de vestiging op even weeknummers ook geopend op maandag van 10.00 tot 15.00 uur en op oneven weeknummers op zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur. U kunt ons bereiken door te bellen naar 070 – 3630650 of een e-mail te sturen naar info@hairmasters.nl.

Neem contact op!

Adres


Ammunitiehaven 191
2511 XH Den Haag                                              Plan route
t: 070 – 3630650
m: denhaag@hairmasters.nl

Wij werken o.a. samen met: