Haarwerken Gouda

Bij Hairmasters in Gouda bieden we doeltreffende oplossingen aan voor mensen die last hebben van haarproblemen. Of het hierbij nu gaat om inhammen, kale plekken of plaatselijke haaruitval, bij Hairmasters begrijpen we als geen ander hoe onzeker u hier van kunt worden. Met onze toupets, haarwerken en haarstukken van echt haar hopen we u zo goed mogelijk te kunnen helpen. 

Voor een pruik in Gouda en omgeving bent u in slechts 30 minuten in Woerden, oftewel: uw haaroplossing is dichterbij dan u denkt! Kom langs voor een gratis consult en aanschouw onze haarwerken met eigen ogen. Zo weet u zeker dat u een pruik koopt die écht bij u past en vrijwel niet van uw natuurlijke haar te onderscheiden is.  

De specialist in pruiken voor Gouda en omstreken

Bij Hairmasters vinden we het belangrijk om zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen met hun problemen op het gebied van haaruitval, plaatselijke kaalheid of inhammen. Daarom bieden we talloze haaroplossingen aan vanuit verschillende salons in het land. Voor een pruik of haarwerk in Gouda bent u daarom bij ons zeker aan het juiste adres. 

Wanneer u een oplossing zoekt voor uw inhammen of plaatselijke kaalheid, wilt u ongetwijfeld een haarwerk dat identiek is aan uw eigen haar, zodat het niet opvalt dat u een haarstuk draagt. Bij een pruik daarentegen, heeft u alle vrijheid om een keuze te maken in haarkleur, lengte en de structuur van het haar. 

Om er zeker van te zijn dat uw haaroplossing een natuurlijke uitstraling heeft, goed bij u past en comfortabel aanvoelt, adviseren onze haarwerkspecialisten u graag. Breng een bezoek aan Hairmasters Woerden, in de nabije omgeving van Gouda, en ontdek onze eindeloze mogelijkheden. 

Haarwerk in Gouda? Bezoek onze salon voor een consult

Bent u geïnteresseerd in onze haarwerken en wilt u graag meer informatie of persoonlijk advies? Tijdens een vrijblijvend consult vertellen we graag meer over onze pruiken in Gouda, haarstukken van 100% human hair en de vele synthetische haarwerken die wij aanbieden. Onze Hairmasters vestiging voor haarwerken in Woerden is van dinsdag tot en met vrijdag geopend tussen 9.00 en 17.00 uur. Op maandag en zaterdag is deze vestiging gesloten. Bel naar 0348 – 42 05 65 of stuur een mail naar woerden@hairmasters.nl voor het maken van een afspraak met een van onze gecertificeerde haarwerkspecialisten.

Neem contact op!

Adres

Polanerbaan 2 / 8
3447 GN Woerden                                                      Plan route
t: 0348 – 42 05 65
m: woerden@hairmasters.nl

Wij werken o.a. samen met: