info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Stijlvolle haarwerken in Borne bij Hairmasters

Heeft u last van haaruitval, plaatselijke kaalheid of inhammen? Bent u hierom op zoek naar een geschikte pruik in Borne en omgeving? Dan bent u bij Hairmasters aan het juiste adres! De locaties van Hairmasters zijn verspreid door heel Nederland en bevinden zich ook in de regio van Borne. 

U kunt bij ons langskomen in onze vestiging Hairmasters Finkers Hengelo, daarnaast bent u ook van harte welkom in onze vestiging in Almelo. Hier helpen we u graag met een vrijblijvend consult of om onze pruiken met uw eigen ogen te bekijken. Neem direct contact op met onze haarspecialisten door ons online contactformulier in te vullen of te bellen naar 0348 202 592.

De specialist in pruiken voor Borne en omstreken

Voor een haarstuk in Borne bent u binnen de kortste keren bij onze vestiging in Hengelo. Onze specialisten staan voor u klaar om u te informeren over de verschillende opties. Naast pruiken of haarwerken van echt haar bieden we haarwerken aan van synthetisch haar. Bent u op zoek naar een toupet in Borne, ook dit bieden we aan bij onze locatie in Hengelo.

Pruiken Hengelo

Voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar subtiele haaroplossingen, hebben we een uitgebreide selectie toupetten en haarstukken in de regio Borne. Onze deskundige haarstylisten kunnen helpen bij het vinden van het perfecte haarstukje dat naadloos blendt met het eigen haar, waardoor u een natuurlijke uitstraling krijgt die uw zelfvertrouwen een boost geeft.

Bij Hairmasters begrijpen we dat het kiezen van het juiste haarwerk een persoonlijke reis is. Daarom nodigen we u graag uit voor een consult waarin we kunnen luisteren naar uw behoeften en wensen.

Wat kunt u van ons verwachten? 

  • Persoonlijke begeleiding van A tot Z;
  • De specialist in pruiken en haarwerken in Oost Nederland
  • Méér dan 55 jaar ervaring;
  • Vakmanschap;
  • Professioneel en deskundig advies;
  • Ruime keuze uit pruiken, haarwerken, toupets en meer;
  • Advies op maat.

Vrijblijvend consult bij Hairmasters

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor een pruik in Borne van Hairmasters? Of wilt u graag langskomen op onze vestiging in Hengelo of Almelo zodat u samen met de specialisten de opties kan bespreken? Dan nodigen wij u van harte uit! Hairmasters is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Onze medewerkers verwelkomen u graag en beantwoorden met alle plezier mogelijke vragen. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 074 – 250 10 49 of te mailen naar hengelo@hairmasters.nl. We hebben ook een vestiging in Almelo, waar we u graag ontvangen en samen kijken naar de beste haaroplossing!

Neem contact op!

Hairmasters Finkers Hengelo

Adres

Hengelo

Hairmasters Finkers Hengelo
Geerdinksweg 137-21
7555 DL Hengelo                                                  Plan route
t: 074 – 250 10 49
m: hengelo@hairmasters.nl

Almelo

Hairmasters Finkers Almelo
Weth. E. van Dronkelaarplein 1
7601 VZ Almelo                                                 Plan route
t: 0546 – 81 66 50
m: almelo@hairmasters.nl

Wij werken o.a. samen met: