info@hairmasters.nl Bellen Whatsapp

Kaalheid bij mannen

Heeft u last van (plaatselijke) kaalheid of toenemende inhammen? Bij Hairmasters snappen wij dat dit vervelend kan zijn. Iemands haardos speelt een grote rol in het uiterlijk waardoor een vermindering hiervan invloed kan hebben op uw zelfvertrouwen. De haarspecialisten van Hairmasters willen u graag helpen om uw zelfvertrouwen te vergroten. Bij Hairmasters bieden wij permanente oplossingen voor (beginnende) kaalheid bij mannen. Denkt u bijvoorbeeld aan toupets, haarstukken of andere haarwerken. Ieder perfect geschikt om uw (plaatselijke kaalheid) of inhammen te verbergen. Met de juiste styling zal niemand in uw omgeving in de gaten hebben dat u een haarstuk draagt! Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Wat te doen bij kaalheid?

Bij mannen komt (plaatselijke) kaalheid vaker voor dan bij vrouwen. Naarmate u ouder wordt, wordt de kans op kaalheid groter. In de loop der jaren merkt u wellicht dat er kale plekken ontstaan aan de zijkanten van uw hoofd (ofwel, inhammen), dat uw kruin kaal wordt of dat de voorkant van uw hoofd steeds kaler wordt. Kaalheid bij mannen wordt vaak genetisch bepaald waardoor het niet voorkomen kan worden. Wel zijn er permanente oplossingen mogelijk zoals een haarstukje, toupet of pruik. Wanneer u graag uw kale plekken of inhammen wilt verbergen, bent u bij Hairmasters aan het juiste adres. Door in gesprek te gaan met onze haarspecialisten komen we samen tot een gepaste oplossing. Op basis van uw wensen en behoeften wordt er een passend haarstuk gecreëerd—niemand in uw omgeving zal door hebben dat u een haarstuk draagt!

Neem vrijblijvend contact op met Hairmasters

Wilt u meer weten over de oplossingen die Hairmasters kan bieden tegen kaalheid? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0546 – 65 69 28 of door het contactformulier op onze website in te vullen. Indien u graag direct onze haarwerken wilt uit proberen om te zien wat het best bij u past, kunt u langskomen bij één van onze vestigingen. Maak gebruik van ons handige overzicht om te zien welke vestiging het dichtst bij u in de buurt zit. Tot snel!

Neem contact op!

Wij werken o.a. samen met: